tiistai 17. joulukuuta 2013

Hienohelman hieno helma


Viikonloppuna kävimme ulkona syömässä, ja sen jälkeen katsomassa Ahaa Teatterin näytelmän Viirun ja Pesosen joulu. Teatteri on kyllä paikka, jossa pitäisi käydä paljon, paljon useammin -koskien sekä lasten että aikuisten näytelmätarjontaa. Ehkäpä siinä olisi hyvä haaste tulevalle vuodelle.

Tamperelainen Ahaa Teatteri tekee vierailuja myös muihin kaupunkeihin, joten kannattaa käydä kurkkaamassa mitä siellä on tarjolla. Nyt odotellaan, että Mietteelle tulee yksi vuosi lisää mittariin, että päästään katsomaan Viidakkokirja-näytelmää.Phister & Philinan neulemekosta ei tullut sisäkuvia napattua, mutta ainakin tuo helma vilkkuu nätisti takin alta...Huomenaamulla on päiväkodin joulujuhla, ja ajattelin valita myös sinne asuksi tuon samaisen neulemekon.

Olenkin jo varoitellut Mietettä, että äiti saattaa sitten vähän herkistellä siellä joulujuhlassa. Kotona on jo monta viikkoa harjoiteltu englanninkielisiä joululauluja ja siinä on itsekin tullut opittua muutama uusi laulu. Mietteellä on hieno brittiaksentti, ja hän korjasi viimeksi eilen illalla minua, kun lauloin mukana laulua "I am a little snowman, look at me... these are my eyes and this is my nose..." Nenä lausutaan kuulemma nöys eikä nous!

Joko teillä on hoitopaikan joulujuhlat vietetty?

1 kommentti:

  1. Vallan hurmaava helma sieltä vilkkuukin! :) Meillä myös kahden isomman lapsen joulujuhlat edessä, keskimmäiselle ne ihan ekat peruskoulun joulujuhlat. Sniif. :D

    VastaaPoista