perjantai 6. joulukuuta 2013

Takki, housut ja sydänHuomaatko kuvassa koiraa?


Lauantai-illan postauksessa vilahtikin Mietteen tämän talven kaksiosainen setti, mutta tässä vielä vähän lisää kuvia neidin asusta. Takki on Racoonin viimevuoden mallistosta, housut ovat Jonathanin. Maksoin noista toppahousuista alessa kympin, ja niiden väri sopii täydellisesti takin resoreiden väriin. 

Mietteellä on päässään viime talvenakin ahkerasti käytetty Pikku Stikkarin pipo, ja käsiä lämmittivät hetken Mini Bodenin iät ja ajat sitten ostetut tumput, jotka tosin vaihtuivat nopeasti violetteihin vedenkestäviin rukkasiin. Kengät eivät kuvissa näy, mutta löysin Mietteelle kirpputorilta siistit, violetit Vikingin coretexit, joista maksoin reilut kaksikymppiä, ja jotka sopivat just eikä melkein tähän asuun.

Vaikka välillä tuntuu siltä, että lapsen vaatteisiin tulee törsäiltyä vähän liikaakin, niin tämä asu on oikeastaan aika hyvä esimerkki alennusmyyntien ja kirppistarjonnan hyödyntämisestä: Takki alesta, housut todella hyvästä alesta, pipo käytössä kolmatta talvea, tumput alesta, kengät 2nd hand.Ja sitä edellisen postauksen pupuhaalaria kyttään edelleen. Hyvällä alella:)

Tämä itsenäisyyspäivä on mennyt siivotessa ja leipoessa.
Uunista leijailee nytkin aivan taivaalliset tuoksut! 
Samoissa merkeissä jatkuu myös loppuilta. Sivusilmällä juhlavastaanottoa katsellen.
Huomenna sitten juhlitaan Suomeen syntynyttä tyttöämme.

Lupasin muuten Mietteeni mun -fb-sivuilla yllättää yhden tykkääjän sunnuntaina Sylvanian Families -lahjalla. FB:ssä on myös meidän "joulukalenteri" eli vaikka en täällä blogin puolella päivittäin ehdikään postailemaan, laitan Facebookkiin joka päivä pienen palasen meidän joulukuu arjesta. Olen siis iloinen, jos tykkäät.

Ihanaa illan jatkoa!

3 kommenttia:

  1. tuo takki on tosi nätti! :) meillä nyt käytössä Cupcaken tai Racoonin kanervan värinen haalari harmaalla sydämellä. Vielä ainakin olen ollut tyytyväinen!

    VastaaPoista
  2. Taas jatkan jo kuluneeksi mennyttä ihailua näiden kuvien kauneudesta! :D Saat kuulla tätä kyllästymiseen asti, lupaan :D

    Asuhan on kerrassaan suloinen, mä kans hyödynnän alet ja kirpparit tehokkaasti, harvoin arkeen tulee ostettua mitään ihan täysin uutena. :)

    VastaaPoista