tiistai 14. tammikuuta 2014

Rusetteja ja uutisiaBabyshopin alesta tilaamani Livlyn paita pääsi Mietteen ylle viikonloppuna, kun kävimme Titi-nallen talossa touhuamassa. Otin paidasta yhtä kokoa normaalia isomman, ja se on toki reilu, mutta täysin käyttökelpoinen. Hihoja on hiukan kääräisty ja helma on sen verran pitkä, että paita menee melkeinpä tunikasta. Valitettavasti en saanut paidasta tämän parempia kuvia napattua, mutta kuvausympäristö on kieltämättä kiva:)

Jos ihastuit kuosiin, niin ainakin legginsejä näkyy vielä olevan alessa jäljellä.

P.S. Kuulittehan jo, että ensi kesänä Särkänniemen alueelle pääsee ilmaiseksi. Jes! Kiitokset Särkänniemelle asiakaslähtöisestä ratkaisusta. Me tullaan varmasti tämän muutoksen myötä vierailemaan siellä useampaankin otteeseen.

blogiyhteistyö/Babyshop

8 kommenttia:

 1. En ole kuullut. Loistavaa! Sen järkyttävän hinnan vuoksi ei tullut viime kesänä mentyä. Tosin, joutuukohan vieläkin maksamaan rannekkeen hinnan jos haluaa vain delfinaarioon tai koiramäkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko että joutuu. Ymmärsin, että koko alueelle saa vapaasti mennä...:)

   Poista
 2. Suloinen paita:)

  Ja uutinen on aivan ihana. Ens kesänä kannattaa kyllä varautua sitten ruuhkiin :D Kaikilla asioilla on aina kääntöpuolensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin:) Huomasin, että särkänniemeen haetaan uutta myyntijohtajaa, joten eiköhän siellä myös pyritä siihen, että jotain muuta kautta ne eurot pyöräytetään tehokkaasti taloon...

   Poista
 3. Oi että, tuo ti-ti -nallen talo on sellanen mihin oon aina halunnut lapset viedä! :) Oliko kiva paikka, onko Helsingistä asti reissaamisen arvoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi kiva paikka:) Suosittelen reissua kesäaikaan. Kannattaa jäädä vaikka yöksi siihen viereen Ikaalisten kylpylään.

   Tuoltakin löytyy vähän juttua kyseisestä paikasta:

   http://aitiyslomalla.blogspot.fi/2012/08/ensirakkaus.html

   Poista
 4. meinasin itsekin tilata saman kuosin mekon, jäi kuitenkin tilaamatta :) me ei ollakaan vielä Särkänniemessä käyty, ehkä ensi kesänä sitten! Ainakin tuo uudistus vaikuttaa lupaavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vannoutuneena mekkoihmisenä mä jostain syystä ihastuin juuri tuohon paitaan. Mietteellä on parit mustat leggarit ja kiva arkiasu niistä muodostuu:) Ensi kesänä sitten Särkänniemeen, Särkänniemeen!:)

   Poista