perjantai 31. tammikuuta 2014

Tapetti tytön huoneeseen


Mietteen huoneen kalpean valkoiset seinäpinnat saavat vihdoin tänä viikonloppuna arvoisensa asun. Vähän muitakin sisustusprojekteja toteutuu siinä samalla. Tuskin maltan odottaa, että saadaan huone lopulliseen kuosiinsa! K-Raudasta löytyi tuollainen ihana "pitsitapetti". Pip:n Early Bird tapettia päädyin lopulta tilaamaan vain yhden rullan, tarkoituksenani laittaa tapettia seinälle erilaisiin valkoisiin kehyksiin (kuvan taulu on tehty mallipalasta ja varsinainen rulla ei ole vielä edes saapunut). Pip Studion tilkkupäiväpeitto sointuu kauniisti yhteen tapettien kanssa.Kun olin tehnyt ratkaisun, ettei early birdiä käytetä varsinaiseen tapetointiin, lähdin hakemaan jotakin neutraalia pohjaa. Kun iskin silmäni tuohon pitsitapettiin, se oli siinä. Tavallaan aika näyttäväkin tapetti, mutta silti hempeä... Talvella tapetti tuo mieleen lumihiutaleet ja kesällä pitsin. Miete olisi halunnut kirkuvanpinkit seinät, mutta onneksi tämäkin kelpasi:)Siitä tulee ihana!

8 kommenttia:

 1. meillä on juurikin samoja suunnitelmia, joten odotan erittäin innokkaana kuvaa seinästä. Toivottavasti saatte pian valmista ;) Ihan hurmaavia tapetteja
  -minna

  VastaaPoista
 2. Niin tulee! :) ihana pitsitapetti!! Hyvä valinta varmasti!

  VastaaPoista
 3. Ehei, miten ihana!! :D Mulla menis kyllä tapetoinnissa järki.. meni jo kun äidin kämppää laitettiin ja mä en kuitenkaan siinä paljoo tehnyt :D Oon kyl enemmän maalari-ihmisiä :D

  VastaaPoista
 4. Oi, ihana! Mä oon etsinyt meidän tulevaan kotiin tyttöjen huoneeseen tapettia! Tuo näyttää kyllä ihanalta! Laita pian kuvia valmiista huoneesta, täytyy varmaan itsekin käydä k-raudassa vielä uudelleen :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kivoista kommenteista:) Varmasti postauksia huoneesta on tulossa, kenties jo tänä viikonloppuna tän hetkisestä välivaiheesta. Tapetti on kyllä tosi kaunis seinällä ja hyvinkin neutraali - uskoisin että myös aikaa kestävä Mietteen kasvua ajatellen.

  VastaaPoista