tiistai 24. helmikuuta 2015

Kaksi lempparikollaasia (PDL ja MEANDI)Joko olette tilanneet kevätuutuuksia? Minulla on tällä kertaa ostoshimotukset pysyneet hyvin hallinnassa. Yhden kevään uutuustakin tilasin, mutta siitä postailen teille myöhemmin. Pomp de Luxin mallisto ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa, ja monista mieleisistä vaihtoehdoista valitsin kollaasiin suurimmat suosikkini. Käyttöä olisi kenties eniten kauniille Centerville-tregginseille. Meillä menee nykyään trikoolegginsit hetkessä polvista rikki (Miete: "Koska mä leikin niin paljon koiraa."), joten vähän kestävämpiä alaosavaihtoehtoja täytyy ruveta pohtimaan.Meandin ompputunika on todella raikas ja suloinen -olisin ehkä halunnut tuota kuosia myös mekkona. Keltaiset legginsit ovat aivan ihastuttavat, mutta edellä mainitusta polvet samantien rikki -syystä ne jäävät kyllä tilaamatta:) Tykästyin kovasti myös mosaic-tunikan kivaan malliin ja kesätaivaansiniseen väriin.

3 kommenttia:

  1. Pompilta tuli kyllä taas ihan mallisto. =) En vielä ole tilannut kuin pari vaatetta juuri tuon Dillon tyllihameen vaaleanpunaisena ja Emerald -mekon aqua -värissä. Tyttö on halunnut käyttää sitä nyt jo ja sanoo, että se "Elsamekko" (frozen). Eikä siinä mitään, ihana se onkin!

    VastaaPoista
  2. Se Emerald on kyllä ihana, tykkään tosi paljon sellaisesta empire-mallisesta mekosta tytöllä :) Pidin itsekin siitä frozen-sävystä ;) vaikka kollaaseista tulikin kovin vaaleanpunainen :) Ihana kun lapsilla tulee tarinoita/satuhahmoja mieleen vaatteesta -silloin on vaate osunut oikeaan!

    VastaaPoista
  3. meille ostetaan joko niitä h&mn/lindexin ota 3 maksa 2-leggareita, tai h&mn vähän paksumpia, jotka näyttää farkuilta ja maksaa 9.9e. nyt 7v saa kaikista polvet hajalle noin kuukaudessa =)

    VastaaPoista