keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Sotkuiset meikit ja hymyilevä omenaMeikit pitäisi järjestää. Taas. Se on ikuisuusprojekti. Nyt ne lojuvat siinä, missä pitäisi kohta vaihtaa vauvalle vaippoja, pesukoneen päällä. Meille ei tule hoitopöytää (tilakysymys).Ehkäpä tässä olisi hyvä projekti illaksi. Samalla kun katselen BB:tä, otan mikrokuituliinan, pyyhin purnukat puhtaaksi, terottelen meikkikynät, järjestän kaiken omille paikoilleen. Laitan samalla kosmetiikkapussin valmiiksi sairaalaanlähtöä varten. Niin, sitäkään en ole vielä tehnyt.
Ja jos oikein innostun, esittelen ihanuusmeikkini tässä blogissa vähän myöhemmin. Sitten kun ne ovat järjestyksessä.On minussa kuitenkin ihan selvää äitiainesta. Huomatkaa FisherPricen hymyilevä omena. Ihan vain vauvaa varten. Vaikka ei sovi edes sisustukseen :) Unelmien kylppäriin kuuluu pehmoisia pyyhkeitä, viherkasveja ja luksuskosmetiikkaa. Tai ehkä kuitenkin kakkaava vauva ja sen edellyttämät tykötarpeet.

Nyt siivoamaan ne meikit piiloon. Onhan minulla vielä tuo yksi hyllyllinen arjen luksusta. Seerumi ja kasvorasva loppuvat kohta ja saan ottaa uudet käyttöön! Voi näitä elämän pieniä iloja.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti