keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Jälleen kotona!

Maanantaiaamuna perheeseemme syntyi pieni ihana tyttö, 3660 g ja 51 cm täyttä ihmettä! Synnytys oli mahtava kokemus ja palan halusta kirjoittaa ajatuksia ja tunteita ylös tähän kaikkeen liittyen. Nyt kuitenkin huomion ja energian vie ihana lapsemme. Tuore äiti menee nyt hiukan lepäämään :)

7 kommenttia:

 1. Valtavasti onnea pienestä nyytistä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, tuhannesti Onnea! Odotan innolla tarkempia tietoja, kunhan jaksat niitä näpytellä. Lepäile, lepäile, aina kun maltat pieneksi hetkeksi silmäsi tyttärestäsi siirtää syrjään... :)

  VastaaPoista
 3. Ai mahtavaa! Olen niin odotellut uutisia täällä kotona kärvistellessä! Onneksi olkoon teille molemmille!!! Jatkokertomusta odotellen... mutta lepää nyt hyvällä omallatunnolla :).

  VastaaPoista
 4. Paljon paljon onnea pienestä prinsessasta! Ihania vauvantuoksuisia hetkiä! Lepäähän nyt ja kerää voimia

  VastaaPoista
 5. Anna: Kiitos paljon ja onnea sinulle raskaudestasi. Alkujännityksiä sinulta ei ainakaan ole puuttunut! Nauti raskaudestasi, se on aivan mahtavaa aikaa ja menee lopulta tosi nopeasti (PAITSI ne ihan viimeiset päivät :))

  Petuli: Kiitos onnitteluista. Tekisi mieli vaikka mitä synnytyskertomuksia jo kirjoitella, mutta vielä menee aika kaiken uuden opettelussa :)Tuo on ihan totta, että kun on lapsen vihdoin saanut unten maille, ei itse malttaisikaan nukkua, kun se on vaan niin ihanaa katseltavaa <3

  Tuuli: Kiitos! Koita vaan malttaa vielä tuo loppuodotus, edessä on elämän ja sydämen mullistavia hetkiä!

  Heidi: Kiitos ja onnea sinullekin odotukseen!

  VastaaPoista
 6. wannabe mama: Kiitos ja onnea teillekin tulevaan odotukseen...

  VastaaPoista