maanantai 28. joulukuuta 2009

Mistä näitä 62 senttisiä oikein tulee?

Voi kuinka meidän neiti kasvaa, kun vaatteet käyvät jo pieneksi. Otin jo nyt 62 senttiset vaatteet käyttöön, ovat vaan niin helppoja pukea päälle ja mukavan väljiä ilman että vauva kuitenkaan hukkuisi niihin. Hassua, että 62 senttiset on tarkoitettu 2-4 kk:n ikäisille. Ja meillä ne on käytössä 3 viikon ikäisellä! Kuinkahan käy haalimieni 68 senttisten kesävaatteiden kanssa -niitä kun ei vielä maaliskuussa viitsisi pitää :)62 senttisiä bodyja (ja muutama paita) olikin kertynyt yllättävän paljon (osa on pesussa :)). Toisaalta, näillä saattaa käyttöikä olla hiukan pidempi kuin pari viikkoa. Joukossa on muutama lahjaksi saatu body, joitakin alelöytöjä, sekä pari äitiyspakkauksen mukana tullutta vaatetta. Suurin osa taitaa kuitenkin olla kirpparilta.

2 kommenttia:

  1. Meillä on otettu 62cm vaatteet käyttöön nyt kun Patrik on 2kk ikäinen :) 56cm jäi lähes käyttämättä, 50cm meni niin kauan.

    VastaaPoista
  2. Teillä menee sitten normien mukaan nuo koot. Tai ehkä me ollaan vaan niin nakkisormia, ettei jakseta niitä pikkuriikkisiä vaatteita, kun isot on helpompi pukea ;)

    VastaaPoista