tiistai 29. joulukuuta 2009

Itku kurkussa iloisille ostoksille

Enpä ole koskaan ennen lähtenyt itkien alennusmyynneille. Tulipahan sitten sekin koettua. Tunteet nousivat pintaan, kun lähdin ensimmäistä kertaa pois vauvan luota yli 20 minuutiksi. Turhamainen äiti ajeli Ideaparkkiin shoppailemaan heti sunnuntaina, kun ale alkoi. Hyvinhän nuo olivat kotona pärjänneet, oli mennyt pullollinen maitoa ja tyttö vaatinut jatkuvaa sylissäoloa :) Ja minä myönnän, että oli mukavaa ajaa autoa ja olla hetki itsekseen jossain muualla kuin kotona.

Shoppailin tehokkaasti 2,5 tuntia, eikä siinä ruuhkien takia ehtinyt edes montaa kauppaa koluta. Keskityin täysin omaan garderoobiini, vaikka ihania vauvanvaatteita näytti myös olevan hyvässä alennuksessa...Pitikin mennä haalimaan niitä jo niin paljon raskausaikana! Kotiin tullessani olivat rinnat kyllä räjähtämispisteessä ja rintapumpulle tuli taas käyttöä. Pumppu muuten toimii ihan hyvin, vaikkei olekaan missään erinomaisen maineessa.Ostin Vero Modasta sellaisen löysän edestä napitettavan ohkaisen lörttöneuleen. Toimii imettäessäkin, eikä ole liian kuuma (tämä kuumuus ei ole yhtä rankkaa kuin raskausaikana, mutta melkein). H&M:stä löytyi upea pitkä neulemekko, joka näytti päällä tosi kivalta (sovituskoppien hoikentavat peilit?), eikä muuten ollut edes alessa eli se siitä "aleshoppailusta". Lisäksi mukaan tarttui muutama kiva mekko/tunika mustana ja vaaleanruskeana sekä marjapuuronvärinen neulemekko, joka minulla onkin jo sinisenä ja taisin tilata sen myös valkoisena...Lisäksi ostin Aleksi 13:sta Your Facen korkeakorkoiset nahkanilkkurit hyvään 40%:n alennushintaan. Ja eikös joukossa pidä olla aina yksi hutiostos? No, menin sitten ostamaan nahkaleggarit. Olen vissiin lukenut liikaa hoikkaakin hoikempien parikymppisten muotiblogeja unohtaen oman ikäni ja kokoni... Ei nimittäin ole meikäläinen ihan nahkaleggarikuosissa, ei nyt eikä kai koskaan. Mutta toisaalta, vakaa aikomuksenihan on kesään mennessä hoikistua ihan tuntuvasti (siitä lisää myöhemmin). Ehkä liian tiukat nahkaleggarit ovat minulle "skinny jeans", pöksyt jotka odottavat hetkeään vaatehuoneen pimeimpään hyllynnurkkaan säilöttynä. Niistä kuvaa siis myöhemmin. Jos koskaan :)


3 kommenttia:

 1. Kivoja ostoja teit! Ja kyllä sä vielä nahkaleggarikuosissa olet :) Mullakin on menossa hurja "kesäkuntoon 2010" -kampanja. Vielä 15kg matkaa :D

  VastaaPoista
 2. Tuttu tunne lähteä itku kurkussa pois vauvan luota, juuri noin meni minullakin pari vuotta sitten, kun nÖpö oli vauva.

  Hyviä löytöjä.

  VastaaPoista
 3. Maria: Kiitos kannustuksesta :) Hyvä että on vertaistukea tässä painonpudotusurakassa, uskon että sun juoksulenkit tuottaa kyllä tulosta (mua ei saisi juoksemaan kirveelläkään, tai no ehkä sillä :))

  jarna: Toisaalta ihanaa huomata, kuinka vahvat tunteet on pientä kohtaan:) Ehkä sitä jossain vaiheessa itkee, JOS ei pääse edes hetkeksi yksin shoppailemaan :D

  VastaaPoista