torstai 3. joulukuuta 2009

Unettoman yön satoa

Tästäkö se alamäki ja velkakierre alkaa...Oi synny jo lapseni ja tee elämästäni niin kiireistä, että nämä hitaasti vetelehtivät yöt päättyvät! Kun alaselkää vähän jomottaa jään kuulostelemaan kunnon kipuaaltoja -eikä niitä vain tule. Ja ihmekös, että tuota alaselkää jomottaa kun vain makaan sohvalla tai istun koneella...Minä valvon ja valvon, enkä päivällä sitten oikein jaksa mitään...Viimeyönä keksin nettishoppailun ja ostin ihan vähän vaan jotain pientä H&M:n alesta. Ensiyönä sitten Ellos ja sitten voisi kokeilla noita ulkomaisiakin nettiputiikkeja...Hei synny jo vauvani, äiti alkaa muuten tuhlaamaan!

Vauvalle kahdet pöksyt kokoa 62


Äidille pari mekkoa/tunikaa (kokoa L :))sekä neuletakki ja siihen sopiva huivi
Ja kodinkaunistukseksi pari tyynynpäällistä5 kommenttia:

 1. Nettishoppailu on niin hyvä keksintö! Nimimerkillä "Vihaan kaupoissa ravaamista"

  VastaaPoista
 2. Mulle tää taitaa on uusi harrastus :) Mä kun rakastan pyöriä kaupoissa ja hypistellä. Ja kaikkea pitää sovittaa... Netistä kun tilaa jotain epäsopivaa niin se jää helposti palauttamatta... Harmi vaan että öisin ei ole oikeat kaupat auki :)

  VastaaPoista
 3. No joo, tässä ehkä vaikuttaa se, että mä olen huono näkemään mikä on tyylikästä tai tarpeellista suuren massan joukosta. Kaupoissa alkaa siis turhauttaa kun näkee vaan kaikkea samaa ja mikään ei istu tai näytä hyvälle... Kirjakaupoissa mä tosin kyllä viihdyn;). Toi sininen tunika on muuten kivan näköinen!

  VastaaPoista
 4. Luojalle kiitos netistä! Mullakin raskausaika meni shopatessa :D

  VastaaPoista
 5. Tuuli: Toi on kyllä totta, että netissä on kaikki selkeämmin esillä ja saa ehkä paremman kokonaiskuvan. Kirjakaupat on kyllä kivoja paikkoja, joulun jälkeen on taas kunnon alet! Harmi, että äänikirjat on ihan törkeän kalliita...Tunika on kieltämättä aika kiva, vaikka väri vähän mietityttää. Minkähänlainen muotibloggari musta vielä kuoriutuu ;)

  Maria: Sen kyllä uskon ;) Ja aivan ihania löytöjä olet kyllä tehnytkin!

  VastaaPoista