keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Kaupungilla kuljeskelua

Kuvassa kullannuppu nukkuu vielä vaunulenkkiuniaan, yllään ihana neulehaalari, H&M:n eilinen alelöytö kokoa 62. Olisin ottanut isomman, mutta tämä oli ainoa koko. Sopiva juuri nyt, mutta tuskin koko kevättalvea. Muutakin pientä tartui kaupungilta mukaan, mutta niistä lisää myöhemmin: esittelyssä ainakin uusi tilava ja käytännöllinen hoitolaukku!
Sukulaistytön vinkistä kuljin eilen kaupungilla erään valokuvausliikkeen ohi ja sen ikkunassa komeili meidän parin vuoden takainen hääkuva. Kylläpä ilahdutti! Poikkesin liikkeeseen sisään, sain asiaankuuluvat onnittelut vauvasta ja lupauksen lunastaa kuvan itselle kunhan se on ensin käväissyt häämessulla:)

Varsinaisena missiona minulla oli eilen kastemekon metsästys. Valikoimat olivat kuitenkin hirveän suppeat. Haluaisin tytölle näyttävän puvun, saisi olla pitsihörsellystä prinsessameiningillä. Kaikki löytämäni puvut olivat tosi pelkistettyjä ja yksinkertaisia. Sellainen sopii äidille muttei tyttärelle :) Onneksi sain tänään loistavan vinkin, mistä unelmien puku saattaa löytyä joten toivon mukaan palaan asiaan mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti