perjantai 15. tammikuuta 2010

Takaisin elävien kirjoihin?

Ihan vielä en uskalla sanoa, että flunssa on selätetty, koska tämä tauti on osoittanut jo sahaavan luonteensa. Olo tuntuu kuitenkin jo paremmalta. Rinnat ovat vielä arat (taisi toinenkin rinta tulehtua kun keskityin tyhjentelemään vaan sitä ensin tulehtunutta rintaa:)), mutta eiköhän tuo lääkekuuri pure. Näyttää myös siltä, että vauvan maha kestää äidin dropit. Parin viikon sairastelun opetus on ehkä se, että en ainakaan heti valita vauva-arkea väsyttäväksi;) Tuntuu, että jaksan aika paljon, jos saan vaan olla terveenä!

Kummitäti toi ihania vaatetuliaisia Jenkeistä, kuten tuon kuvan pehmoisen haalarin.
Materiaali on aika ohutta ja sanoinkuvaamattoman pehmeää. Tuota voisi käyttää ihan kotiasunakin vauvan ihoa vasten, mutta nyt puin sen välihaalariksi kauppareissulle.


Kauhea huuto alkaa, kun aletaan pukea ulkotamineita päälle. Tässä neiti nukahti jo ennen toppapussia ja vaunuihin laittoa. Täysi masu, lämpö ja väsymys ovat tainnuttava yhdistelmä!

3 kommenttia:

 1. Ihana blogi, onneksi löysin tänne erään toisen blogin kautta! :) Luin heti kaikki kirjoitukset läpi ja luen varmasti jatkossakin.

  Tuosta ulkovaatteiden pukemisesta, siitä ei meidänkään nyt jo 1,5-vuotias pojanviikari tykkää yhtään. Ehkä enää ei niin kauheaa taistelua tarvitse pukemisen kanssa käydä, mutta kyllä meidän Ministä edelleen ääntä lähtee - on lähtenyt aina. :D

  Kiva kun laitat tänne myös noita ruoka- ja ravintopostauksia, minä ainakin tykkään. :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa seuraamaan blogia ja kiva kun kommentoit :) Ravintopostauksia on varmasti tulossa!

  VastaaPoista
 3. Moikka.
  Onpa teidänkin tyttö kasvanut jo kovasti!! Mihin ihmeeseen tämä aika menee? Kävin eilen katsomassa 10pv vanhaa poikaa ja tuntuu uskomattomnalta, että meidän Patrik on ollut vielä tuota uutta tulokasta pienempi! Ei mikään vauva enää!

  VastaaPoista