tiistai 23. helmikuuta 2010

Kaikenlaista

Viimeaikoina olen katsellut ikkunasta ulos ja odottanut, että pakkanen laskee. Sopivina pakkaspäivinä kävely ulkona on tuonut ihanan onnentunteen: Elämä on nyt jotenkin ihanan yksinkertaista ja hyvää. Ei ole deadlineja, ei päälle painavia to do -listoja, ei asap-kehoituksia sähköpostiviestien perässä -eikä näitä naurettavia englanninkielisiä business-termejä! Ei sillä, ettenkö todella nauttisi siitäkin maailmasta. Nyt kuitenkin nautin tästä maitopukluntuoksuisesta todellisuudesta.

Olen hiljattain tavannut muutamia kiinteistövälittäjiä (toimiva pakote pitää asunto jatkuvasti siistinä) ja todennut, että välitysmaksuissa on tonnikaupalla tinkimisen varaa. Ollaan myös mietitty, myisikö asunnon ihan itse. Ja ehkä tärkeimpänä huomiona olen todennut, että muuttotouhut pienen vauvan kanssa kuulostaa lähinnä painajaiselta ja niinpä asuntoasioita on lykätty ainakin kesään saakka.Lähikampaamoon oli tullut Tigin kuivashampoita ja minä sain vihdoinkin omani! Aika mainio tuote äiti-ihmiselle, joka ei välttämättä pääse pesemään hiuksiaan silloin kuin tilanne sitä vaatisi.

Olen myös opetellut ja vihdoista viimein jopa oppinut tekemään myynti-ilmoituksia huutonettiin (suosittelen muuten Photobuckettia, Aijaa on aika syvältä). Sitten kun joku vielä ostaisi jotain... Huutonetissä on muuten parhaillaan myynnissä aito chanelin klassikkokäsilaukku valkoisena kiiltonahkaversiona. Hiukan houkutteli painaa tarjoa-näppäintä, mutta sain hillittyä itseni. Haluan tuon mustana ja isommassa koossa.


Mamma kesäkuntoon -projekti polkee paikallaan hiljalleen eteenpäin. Olen aika hyvin pitänyt kiinni siitä, että syön kaksi lämmintä ateriaa päivässä ja se kyllä vähentää herkutteluhimoja. Muun muassa yllä olevista aineksista tulee kaksi maistuvaa ja reilua annosta näläntappajaa.Tässä nyt tuli lähinnä omia kuulumisia. Miete voi hyvin. Kakkavaippoja vaihdellaan, leluihin tartutaan ja ne kulkeutuvat hienosti (ajoittain kovin kipakkaa) ääntä kohden.  Elefanttimarssia lauletaan ja montaa muuta laulua. Huomenna meillä on toista kertaa muskari. Miete sai myös isovanhemmiltaan kortin kaukaa Afrikasta saakka, siinäkin luki, että "muskarilainen":)

4 kommenttia:

 1. Kannattaa myydä itse!

  Otatko sen pussilakanasetin? Saat 5 eurolla, mutta postareita tulee se 6,70e. Jos otat, niin laita mailia.

  VastaaPoista
 2. Eiköhän me ainakin koiteta itse myydä. Olen vaan kuullut, että kun lähtee itse myymään niin aktiivisimmin ottavat yhteyttä kiinteistövälittäjät jotka koittavat saada kohteen itselleen myyntiin :)

  Otan pussilakanasetin mielelläni tuohon hintaan, laitan sulle meiliä...

  VastaaPoista
 3. Heh, meillä oli maanantaina ihan samat eväät. Samat Pirkka vihannekset ja nuudelit, mutta kana ihan naturellina ja maustettiin itse. Niistä saa kyllä tosi toimivan setin :)

  Mulla on useammatkin tutut myyneet asuntonsa itse, ja sieltä on tosiaan aina tullut aika törkeääkin kommenttia joiltain kiinteistönvälittäjiltä. Ihmetyttääkin mitä he kuvittelevat voittavansa, jos haukkuvat itsekseen myyjän - eivät kai he tosissaan luule että myyjä sen jälkeen ainakaan kyseistä välittäjää valitsisi? Niitä ei siis kannata kuunnella :)

  Meille iski kanssa kauhea asuntokuume (samantyyppistä haaveiltiin kuin mistä laitoit joskus sen pohjapiirroksen), mutta päädyttiin nyt sit vielä pysymään vanhassa. Tämä on kuitenkin muuten TOSI mieluinen, neliöitä ja kaappitilaa vaan tarttis muutaman lisää. Sitä avitettiin nyt vähän muuttamalla taas järjestystä :) sSeuraaksi edessä kaappien selvitys...

  VastaaPoista
 4. Hauska sattuma Petuli:) Nuudelien mukana tulee kanssa ihanaa maustetta, tykkään himona siitä chiliöljystä!

  Järjestyksen muuttaminen ja siivoilu auttaa ihan tosissaan muuttokuumeeseen, ainakin hetkeksi. Mua oikein syyhyttäisi päästä kaappien kimppuun, mutta ei ole ollut tarpeeksi aikaa järjestellä (aina ei raaski vauvan päiväuniaikaa käyttää liian tehokkaasti:)). Ja voi kun pääsisi kirppikselle myymään ylimääräistä kamaa, kaikkea ei viitsi huutonettiinkään laittaa.

  Ihania postauksia sulta tullut, palaan niihin kommenttien kera ehkä jo ensi yönä ;) Mutta nyt tämä äiti menee sohvalle loikoilemaan, jämähdettiin muskarin jälkeen kaupungille hengailemaan ja nyt äiti on ihan rätti!

  VastaaPoista