torstai 11. helmikuuta 2010

Mikä kesä

Shortsikesä


Kukkamekkokesä

SeilorikesäBodyn seuraksi puetaan hattu


Tai vaihdetaan bodyt t-paitaan


Vai vietettäisiinkö farkkumekkokesä?Viime kesänä varmistui, että meille syntyy tyttö. Kiertelin paljon kirpputoreja ja loppukesästä ostin kesähepeniä todella hyvällä alennuksella, lähinnä Lindexiä ja KappAhlia. Suurin osa kesävaatteista on kokoa 68-74. Saa nähdä, mahtuuko neidille mikään näistä sitten, kun kesä vihdoin saapuu. Meillä on jo nyt 68 koon yökkärit ja bodyt käytössä ja ikää kaksi kuukautta!

4 kommenttia:

 1. onneksi mekot menee vähän pidempään kuin yöpuvut tai bodyt :D

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita! hihih, nyt täytyy kyllä sanoa, niin paljon kun tuota poikaa rakastankin, että voi kun voisin pukea sille mekkoja ja tunikoita ! <3

  VastaaPoista
 3. Zallaah: Niinpä! Ja niiden mekkojen käytännöllisyys on ihan sivuseikka ;)

  Jensba: Tyttövauvoissa on se kiva puoli, että äiti pääsee leikkimään "nukkeleikkejä" :) Onneksi pojillekin on kaikkea ihanaa tarjolla!

  VastaaPoista
 4. Oho, ootpa sä hyvin varustautunut oikeaan hellekesään =)

  Eiköhän ainakin nuo 74cm mene ihan hyvin vielä kesällä. Kuten Zallah sanoi, mekot menee paremmin kuin yöpuvut ja bodyt! Alkutahti on teidän tytöllä ollut aika samanlainen Pikku E:n kanssa (2kk neuvola 6150g ja 60,1cm). Nyt 6kk pituutta oli 70,9 ja oletan noiden 74sten (ainakin joltain merkeiltä) menevän vielä ainakin kuukauden tai pari, koska kasvu on nyt selkeästi hidastunut. Ja Pikku E on tuossa meidän neuvolan vauvaryhmässä edelleen isoin, vaikka siinä on kuukauden vanhempiakin vauvoja mukana. Ja meillä on edelleen yksi (Tutan) 68cm yöpuku käytössä :)

  Voihan noita mekkoja alkaa hyvin käyttää jo keväällä pitkähihaisen paidan ja sukkisten kanssa. Tai vaikka jo nyt. Mä otin just viime viikolla yhden hihattoman mekon käyttöön, kun pelkään että se ei kyllä kesällä mahdu (Benettonin 74cm). Tuo kivaa piristystä ja kevään tuntua päivään :)

  VastaaPoista