tiistai 9. helmikuuta 2010

Muuttokuumetta
Asumme tällä hetkellä vm. 85 kerrostalokaksiossa. Asunto on tosi mieleinen vaikkakin kylppäri ja keittiö ovat alkuperäiskunnossa: ihan siistit mutta eivät kovin sykähdyttävät...Sijainti on aivan loistava, tässä on kaikki palvelut lähellä kirjastosta kahvilaan, lääkäristä ruokakauppaan. Teen töitä myös kotona ja tähän asti työhuoneen virkaa on toimittanut keittiö. Pikkutaaperon kanssa ei vaan voi jättää työpapereita lojumaan pitkin keittiön pöytää, joten uudessa asunnossa tulisi olla erillinen työtila. Kasvaessaan lapsi tarvitsee myös tilaa leluille ja leikeille, vaikka ne todennäköisesti olohuoneeseen kulkeutuvat jokatapauksessa... Niin, ja täytyyhän äidin tytön saada oma pikkuinen prinsessahuoneensa;)

Hakusessa on n. 100 neliön asunto. 4 h + k olisi juuri sopiva, mutta jos löytyisi hyvällä pohjaratkaisulla oleva 3 h + k, jossa olisi esim. aulatilaa työpistettä ja pientä vuodesohvaa varten, sekin riittäisi.Tämän paritalon pohja miellyttää, sekä sijainti ja ympäristö muutenkin. Livenä ei olla tätä nähty, mutta asunto on luokiteltu hyväkuntoiseksi ja se on rakennettu 2000-luvun puolella. Pientä pintaremppaa voi tietysti aina tehdä, mutta periaatteessa meille sopii parhaiten mahdollisimman muuttovalmis ratkaisu.

Kuvan asunnossa minua miellyttää:
+ kaksikerroksisuus
+ avokeittiö
+ erillinen kodinhoitotila
+ parveke
+ yläkerran aula
+ käynti parvekkeelle yläkerran aulasta (eikä esim. makuuhuoneesta)

Ja mietityttää:
- ei vaatehuonetta
- melko vähän kaappitilaa
- käyttöullakko (varasto 1. kerroksessa olisi paljon käytännöllisempi)
- ei takkaa

Miinusmerkkiset asiat eivät ole mitään kynnyskysymyksiä, joten reilusti jäädään plussan puolelle! Asuinalue vaikuttaa myös siltä, että siinä todennäköisesti asuu paljon lapsiperheitä. Nykyisessä talossa me olemme ainoat pikkulapsen vanhemmat.
Sormet syyhyävät päästä muuttopuuhin. Tai lähinnä sisustamaan ja järjestämään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti