tiistai 2. helmikuuta 2010

Pieni kurkkaus meikkipussiini


Viimeisimmät kosmetiikkaostokseni ovat molemmat nousseet kestosuosikeikseni.Estee Lauderin Double Wear -ripsivärin löysin aikanaan sattumalta kun Kanebon 38 oli päässyt liikkeestä loppumaan ja myyjä suositteli EL:n vastaavaa. Mielestäni tällä ripsarilla tulee kauniimpi ja tuuheampi jälki kuin Kanebolla, jonka antama jälki on aika vaatimaton. Joka tapauksessa nämä tämäntyyppiset ripsivärit ovat ainoita, joita enää viitsin käyttää. Ei varise, eikä leviä, kestää tuulen ja tuiskun, mutta on kuitenkin helposti puhdistettavissa pelkällä lämpimällä vedellä.


Helena Rubinsteinin Magic Concealer on paras peiteväri, mitä tiedän. Koostumus on ihanan ohut, mutta peittävyys on silti hyvä. Paitsi että tuotteen luvataan peittävän hyvin, siinä on myös hoitavia ominaisuuksia, jotka "pienentävät silmäpusseja ja rauhoittavat silmänympärysihon". Minun pussejani ei pienennä mikään muu kuin kirurgin veitsi, mutta kieltämättä tuote tuntuu tosi miellyttävältä kuivalla ja herkällä silmänympärysihollakin. Käytän voidetta myös silmäluomien pohjustukseen. Huipputuote, jota aloin käyttää sen jälkeen, kun sain kunnian olla itsensä meikkitaiteilija Raili Hulkkosen meikattavana ja hän taikoi muun muassa tämän voiteen avulla kasvoilleni upean meikin!

5 kommenttia:

 1. "Minun pussejani ei pienennä mikään muu kuin kirurgin veitsi" Hahahah :D

  Mä vannon tuon kanebo 38:n nimeen :) Tai tosiaan, joku varmaan vois olla parempi mutta mä oon nyt vaan niin tuoteuskollinen :D Nojoo, ripsareita mulla kyllä löytyy vähän vaikka minkämoista mutta mä tykkään sitten käyttää kanebosta meikkivoidetta ja meikkipuuteria. Love it! Eipä tuota meikkivoidetta kyllä tarvi arkena laittaa. :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin olen aika tuoteuskollinen ja toi EL:n ripsari löytyikin vähän vahingossa. Tuo Kanebon meikkipuuteri on muuten aivan älyttömän hyvä, mulla on myös se käytössä. Ennen käytin meikkivoidetta ja irtopuuteria, mutta Kanebon meikkipuuteri on ainakin arkimeikkinä paljon nopeampi vaihtoehto ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ripsari vinkistä!! Pitääpä mennä mahd pian Stockalle (sieltä varmaan saa..?), kun ripsari alkaakin olla ihan loppu. Mä käytin pitkään tuota Kaneboa, mutta kyllästyin just siihen että se ei oikein näkynyt minnekään, vaikka ominaisuus oli ihan ykkönen. Nyt oon käyttänyt Cliniquen jotain (en just muista), mut eihän se tuolla räntäsateessa toimi vaikka nätit ripset muuten tekeekin...

  VastaaPoista
 4. Petuli: ole hyvä vaan:) Stoccalta tosiaan löytyy. Kerro sitten tykkäsitkö :) Ei tolla EL:n ripsarillakaan varmaan tuuheinta mahdollista lopputulosta saa, mutta ainakin Kaneboa paremman...

  VastaaPoista
 5. Kävin tuota ripsaria tänään Stockalta ja Stockan Beautysta kyselemässä, mutta eivät olleet siitä kuulleetkaan. EL kyllä löytyi mut ei tuota Double Wearia. Aika omituista. Toisessa tosin oli harjoittelija, joka ei tiennyt mistään mitään ja toisessa ulkomainen myyjä joka hoki vaan sitä Sensei Kaneboa...

  Möivät mulle sitten Sokoksella Cliniquen (kuulemma) vastaavan Lash Powerin, saa nähä tekeekö mitä lupasivat, en oo vielä koittanut. Pitää yrittää muistaa tuo EL jos on menoa laivalle tms :)

  VastaaPoista