maanantai 1. helmikuuta 2010

Mamma kesäkuntoon -projekti: missä mennään


Viime viikolla mulla oli sellainen olo, että voisin vetää kaksin käsin kaikkia herkkuja. Ja tulihan sitä syötyäkin karkkia ja jätskiä ja pullaa. Huomasin taas, että jos terveelliset välipalat jää väliin ja aterioiden väli venyy, sitä repsahtelee syömään ihan mitä sattuu. Ja toisaalta sen ymmärtää, jos pienten lasten äidit huomaamattaan alkavat kerryttää niitä kiloja: omat hemmotteluhetket ovat aika vähissä, joten se suklaalevy on aika helppo ratkaisu!

Täytyypä tällä viikolla alkaa taas noudattamaan paremmin omaa suunnitelmaansa. Ja jos vaikka saisin aikomani salaattilounaspostauksenkin tehtyä niin voisi tuo motivaatio vähän nousta. Painokäyrä kuitenkin osoittaa, että suunta on ihan oikea ja kevättä kohti mennään! Rasvaprosenttikin on hiukan laskenut ja ihmekyllä lihasprosentti pysynyt suunnilleen samoissa lukemissa. Onneksi pakkasen puolesta näyttää siltä, että tällä viikolla pitäisi päästä joka päivä lenkille!4 kommenttia:

 1. Ootpa tehny tosi näppärän kaavion! :)
  Voispa ittekkin tehdä jos vaan saa itteään niskasta kiinni x) mutta hyvältähän tuo jo alkaa näyttää

  VastaaPoista
 2. Tollainen laskeva käyrä kyllä motivoi :) KÄytän kalorilaskuria ja saan siellä tehtyä tuollaisia käppyröitä.

  VastaaPoista
 3. Joo, mulla kans oli eilen ja vielä tänäänkin kauhee herkkuhimo! Olen pudottanut tammikuun aikana 4,5kg ja tosi tyytyväinen, mut kroppa kiljuu nyt herkkuja. Eilen söin kakkua ja suklaata ja tänään pullaa töissä. Koko tammikuun aikana en syönyt mitään makeaa...Mutta minäkin tästä ryhdistäydyn=)

  VastaaPoista
 4. jarna: Uskon kyllä kunnon mässäilypäivien voimaan:) Joskus saa ja pitääkin herkutella! Edes muutama päivä ei pilaa kokonaisuutta, kunhan taas muistaa palailla ruotuun...Tänään muuten sorruin laskiaispullaan;)

  VastaaPoista