sunnuntai 28. helmikuuta 2010

TyttöväriäOstin suloisen pussilakanasetin Masusta maailmaan -blogin Marialta, ihana tuo pussukka jossa pussilakanaa ja tyynyliinaa voi säilyttää tulevaa käyttöä varten. Värimaailma on juuri sellainen, mitä olen suunnitellut tytön huoneeseen: valkoista, vaaleanpunaista ja vihreää. Pikkuinen tyttövauva antaa hyvän syyn hivuttaa vaaleanpunaista värimaailmaa olohuoneenkin puolelle (kun ei sitä prinsessahuonettakaan vielä ole). 

Kukat olohuoneen ikkunalaudalla vetelevät jo viimeisiään. Meillä ei ole koskaan mitään ikuisuuskukkia vaan kaikki kukat ostetaan sillä oletuksella, että ne kuolevat lähiaikoina... Nämä kukat ostin koristeeksi Mietteen ristiäisiin, samoin Finnmarin ja Pentikin sydänkynttilät. Tulppaanit tarttuivat mukaan lähikaupasta. Niitä pitäisi olla aina ♥

P.S. Otsikosta huolimatta olen muuten sitä mieltä, että tosimies uskaltaa pukeutua vaaleanpunaiseen!

3 kommenttia:

 1. Täältäpä löytyikin monenlaisia yhtymäkohtia omaan elämään :). Itsellänikin pieni tytär. Niin, ja tuo kukkaosio kuulosti jotenkin myös hyvin tutulta ;).

  VastaaPoista
 2. Hyvä,jos lakanat oli mieluisat! Mä pukisin tytön pinkkiin ja huonekkin olisi juuri pinkki :)

  VastaaPoista
 3. Johanna: Samoin :) kävinkin jo vastavierailulla blogissasi ja käyn jatkossakin!
  Maria: Kyllä oli :) Voi olla että pinkkiinkin kyllästyy jossain vaiheessa tai se ei ole enää isomman tytön mieleen. Nyt siitä pitääkin ottaa kaikki irti ;)

  VastaaPoista