torstai 4. helmikuuta 2010

Uusi hoitolaukku


Eilen käytiin kaupungilla tekemässä viimehetken ristiäishankintoja. Vauvasta on tulossa oikein hyvä shoppailukaveri ;) Aikamme kierreltiin Stoccalla ja kun päästiin ulos, tyttö alkoi heräillä. Mentiin sitten Siilinkarin kahvilaan ja syötiin ja seurusteltiin siinä aikamme niin että sain tytön taas ongelmitta takaisin vaunuihin nukkumaan. (Tytöllä oli omat maitotankit mukana, mutta äiti söi laskiaispullan -nam!)


Mun on pitänyt esitellä meidän uusi hoitolaukku. Vanha on se sairaalasta saatu neonvihreä Liberon myynninedistämislaukku. Tuo Longchampin laukku on mielestäni ihan nappivalinta kokonsa ja materiaalinsa puolesta. Kun hihna on isoimmilleen säädetty, sen saa hyvin vaunun aisaan roikkumaan. Laukku vetää vauvan tarvikkeiden lisäksi sisäänsä myös äidin lompakon ynnä muun tilpehöörin.


Tykkäisin enemmänkin höpötellä vaateasiaa, mutta aika vähässä nämä pukeutumishetket ovat:) Tällä hetkellä ylläni on harmaat virttyneet collegepöksyt ja hyvin pukluinen huppari. Haaveilen siitä, että kotonakin pukeutuisin jotenkin söpösti, kuten vaikkapa ihastuttava Kalastajan vaimo, mutta ei se vaan koskaan toteudu! Kuvan vaatteet: toppi H&M, neuletakki Only/VeroModa, farkkulegginssit GinaTricot, huivi Burberry, saappaat Barisal/Sokos.

2 kommenttia:

  1. Oi kun sä olet jo hoikassa kunnossa! Hienoa!

    Kiva laukku.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, vaatteet päällä menettelee :) Tuntuu lähinnä, että olen jämähtänyt suurinpiirtein siihen, mitä olin ennen raskauttakin, eikä tämä homma hirveästi etene...

    VastaaPoista