keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Honey Flower


Käytännöllisintä olisi pitää kynnet lyhyinä. Mutta toisaalta täytyy välillä nauttiakin siitä, että kynnet ovat pitkät ja vahvat. En ymmärrä, mikä sen lääketieteellinen perustelu on, että kynnet ovat vahvat raskaus- ja imetysaikana. Ehkä sitä vaan syö enemmän ja kroppa saa varmasti siitä sapuskamäärästä kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, mikä sitten näkyy mm. kynsien hyvinvointina?!

Jos joku ei ole vielä kuullut ihmetuotteesta nimeltä Mavadry niin haluan ehdottomasti levittää ilosanomaa eteenpäin. Tässä on tuote jota ilman ei pärjää. Sitä ihmettelee, miten pärjäsi ennen tätä tuotetta kunnes hoksaa, ettei itseasiassa pärjännytkään. Nimensä mukaisesti Mavadry kynsilakan pikakuivattaja kuivattaa kynsilakan noin sekunnissa. Ihan oikeasti! Tämä, ja oikeastaan ainoastaan tämä, tekee kynsien lakkaamisen mahdolliseksi myös pikkuvauvojen äideillä. Jee! Se onkin sitten ihan toinen kysymys, onko siinä mitään järkeä:) Tekeehän se tietysti vaipanvaihdosta visuaaliseti viehättävämpää :D


Niin minä sitten päätin iloita vielä muutaman päivän pitkistä kynsistäni. Nautiskelin aamukahvin, lakkailin pikaisesti kynteni, enkä päässyt ihan irti siitä ajatuksesta, että onko tämä nyt vähän hölmöläisen hommaa kirjoittaa tästä vielä blogiini...

9 kommenttia:

 1. Lauderin lakat on parhaita. Mulla taitaa olla juurikin tuota samaa sävyä. Mä oon tosi laiska nykyään lakkaamaan kynsiä. Joskus jaksoi.

  VastaaPoista
 2. mistäs tota ihmeainetta voi ostaa??
  Niin, ja ei toi nyt mitään hölmöläisen hommaa oo. Jos sulla tulee kirjoittamisesta hyvä mieli, niin asia on sillon ok :D

  VastaaPoista
 3. Minä en tiennyt tuosta aineesta. Eli kannatti kirjoittaa. Kiitos! :) Ihanat kynnet sulla. Mä olen aina inhonnut omiani, kun ne on vaan niin leveät (vaikka sormet ei kovin olekaan) ja sitten kun ne kasvaa ne on ihan ympyrät, ei tuollaiset suipot, kapeat ja kauniit.

  VastaaPoista
 4. Eksyin blogiisi ja aloinpa heti seurailemaan. Ja heti piti myöskin rueta kommentoimaan :DD (Käyhän kurkkaamassa omaani, jospa sattuisit kiinnostumaan seuraamisesta.)

  Enpä oo tuosta Mavadrystä ennen kuullut, yllätys :D En oo viimeaikoina ollut kovinkaan kummoinen kynsilakan kuluttaja, mahdollisesti juuri ajanpuutteen vuoksi vaikka "ainahan aikaa kaikelle "turhalle" löytyy", kuten mies kerran asian ilmaisi :D Mistä tuota ko. tuotetta saa ostettua ja onko kovin hintavakin? Tuota voisi oikeasti kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä näköset kynnet :)
  Mistä tuota voi ostaa,tulis kyllä tarpeeseen ku poika tarvii just sillä sekunnilla jotain ku lakat saa kynsiin :D

  VastaaPoista
 6. Oli aika jolloin minullakin oli pitkät lakatut kynnet, mutta ei ole enää :D. Kun päädyin alalle jossa kynnet on pidettävä lyhyenä, en ole enää näin äitiyslomallakaan muistanut asiaan paneutua.. Kauniithan pitkät ja lakatut kynnet kyllä olisivat :).

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista, ei sitten ollutkaan huono aihe :) Mavadryta olen ostanut Sokokselta, uskoisin että muistakin tavarataloista löytyy. En muista yhtään hintaa, mutta olisiko ollut 10 € paikkeilla.

  (Miksi muuten tuntuu siltä, että vaikkei mun mies ole mikään kovin puhelias tapaus, niin AINA, kun luen blogikommentteja ja yritän vastailla niihin on hänellä hirveästi asiaa :D )

  VastaaPoista
 8. Hah, meillä on ihan sama juttu. Aina löytyis vaikka mitä puhuttavaa, jos mä yritän paneutua blogimaailmaan! Mikähän siinäkin on... :)

  VastaaPoista
 9. Taivaallisen kauniit kynnet ja upean värinen lakka! Tulee ihan ikävä omia kynsiäni, jotka olen säännöllisesti leikannut lyhyiksi lasten syntymän jälkeen. Kyllä mä vielä joskus ne kasvatan takaisin!
  Mavadry on hyvä tuote! Tosin tykkään vielä enemmän Trindin Quick-dryista ja 7 days topcoatista. Kokeile ihmeessä niitäkin joskus.

  VastaaPoista