keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kassi kuin koru


Olen joskus ennenkin maininnut että rakastan Burberrylle leimallista nova check -kuosia. Stoccalla katselemani laukut ovat toisaalta houkutelleet, mutta toisaalta ne ovat olleet vähän mummomaisia. "Ongelmaan" tuli ratkaisu kun törmäsin täydelliseen Burberry-laukkuun.
Mielestäni nuo ihanat kultaiset kantohihnat tuovat laukkuun paitsi ylellisyyttä myös nuorekkuutta. Kuvat eivät tehneet laukulle tarpeeksi oikeutta huutaessani tämän huutonetistä, eivätkä tee nytkään. Voi että mikä löytö -Stoccan hintalappukin oli vielä laukussa kiinni, enkä TODELLAKAAN joutunut maksamaan täyttä hintaa!Piti tietenkin testata kuinka hyvin laukkuun mahtuu tavaraa. Hyvinhän se vetää sisäänsä meikkipussin, kalenterin ja rahapussin. Pikkutilpehöörillekin jää vielä tilaa (kännykkä, avaimet, hiusharja). Laukun koko on muutenkin täydellinen. Pitkän olkahihnan saa otettua pois ja lyhyempikin hihna menee helposti olalle. Sillä tavalla ajattelin laukkua pääasiassa käyttääkin: laukku on kuin koru kun kultaisen hihnan saa olkapäälleen!


Kun sitten pääsisi tätä vielä käyttämään! Jos näette kadulla jonkun hyppivän kestohymy kasvoillaan tämä kassi kainalossa niin se olen minä ulkoiluttamassa mun uutta mussukkaa  (unohdetaan se tosiasia että todennäköisesti ulkoilutan mun vauvamussukkaa ja hänen hoitolaukkuaan ja Burberry makaa dustbagissaan vaatehuoneen perukoilla)...

Eiköhän tässä ole se mun ensimmäinen sijoituskäsilaukku. Jee. Mitähän seuraavaksi...

8 kommenttia:

 1. burren lämpöpussi, tai just näin buggigsissa nova check kuomun ;)
  niin voi katsella sitä vaikka ei käsilaukkua ulkoiluttaisikaan..

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava löytö- ja sijoitus! Kyllä on kaunis laukku, vaikka itse en niin hirveästi tosta ruutukuosista ole tykännyt. Mutta tuossa laukussa kuosi pääsee kyllä niin oikeuksiinsa, paljon ihanampi näin kuin täysin yksivärisenä!

  VastaaPoista
 3. uu OIKEESTI on kyllä todella hyvännäköinen burberry! Mä tykkään kans tuosta kuosista, ja toi laukku on kyllä älytön. :)

  VastaaPoista
 4. IHANA!!!! Oi että, milloinkohan minä saan oman sijoituslaukkuni, siitä niiiiin kauan jo haavellen :) Tosi kivan näköinen burberry, ja vähän erilainen mitä yleensä on tottunut näkemään :) Onnea uudesta kullasta ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana laukku! Onnea hienosta löydöstä!
  Ja kiva huomata, että en ole ainut äiti-ihminen joka on kiinnostunut merkkilaukuista :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis laukku! Mä kans vielä haaveilen sijoituslaukustani... Ehkä sitten kun taas palaan töihin :)

  VastaaPoista
 7. Zallaah: Hetken mietin, että mikä ihmeen "burre" :) En ole sellaisia lämpöpusseja nähnytkään, mutta varmana jostain nettikaupasta löytyisi. Ja hinta varmaan ihan kiva;) Vaunut nova check -kuosilla menisi ehkä vähän överiksi ;)

  Aamunkukka: Tähän laukkuun tuo kuosi istuu tosi hyvin! Joissain muissa malleissa en ole itsekään oikein tykännyt...

  Jensba: Kiitti! En ole vielä katunut ostostani. TYKKÄÄN:)

  Maria: Kiitos:)

  Lara: Kyllä se oikea vielä kohdalle osuu:) Tämä oli vaan pakko saada!

  Toukan äiti: Mikähän noissa merkkilaukuissa oikein viehättää?! Mukava päästä jakamaan tätä turhamaisuuttaan, suurin osa mun tutuista reaalimaailmassa ei ehkä jakais tätä mun intohimoa:)

  SiniK: Munkin seuraava sijoituslaukku saa vielä jonkin aikaa odottaa, juurikin sitä työhönpaluuta. Tää oli palkinto hyvin menneistä asuntokaupoista;)

  VastaaPoista