keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Get on babyMistäköhän johtuu, että kaikki vauvaan liittyvä ilmaislahjonta ja mainosposti tulee mun miehen nimellä?! Kuten postiluukusta kolahtanut Lasten parhaat leikkilaulut -cd, josta on tullut tärkeä osa päivää. Levyn viisi kappaletta, Pienistä sammakoista Prinsessa Ruususeen, tulee kuunneltua useaan kertaan päivän aikana ja tyttö tykkää. Uusimpana musiikkihankintana ostin ihanaa klassista musiikkia, mikä selvästi rauhoittaa vauvaa, ainakin jos ajoitus on kohdallaan;)


Kuuntelussa Bachin Air

Nyt pääsiäisviikolla ei olekaan muskaria. Mutta meillä on omat muskarit kotona joka päivä. Mennään ympäri olohuoneen pöytää ja lauletaan Ihhahhaata, Piiri pieni pyörii ja Mummo kanasensa... Yksi ilta tyttö kitisi isänsä sylissä ja sanoin isukille että ei muuta kun rupeat laulamaan ja hyppimään tuossa pöydän ympärillä, kyllä se siitä rauhoittuu. Isäpä kajautti ilmoille Hurriganesin Get on. Niin että hyvin meillä on musiikinlajit edustettuna. Automatkalla luulin että tyttö ei hevillä rauhoitu, mutta hiljenihän se kun pistin Scorpionsin täysille.

7 kommenttia:

 1. Meidänkin tyttö tykkää kovasti musiikista! ja tanssimisesta (sylissä) :D

  Ja musiikiksi kelpaa laidasta laitaan :)

  VastaaPoista
 2. Meillekin tulee myös kaikki ilmainen vauvaposti miehen nimellä ja ollaan myös ihmetelty mistä johtuu :)

  VastaaPoista
 3. Onko sulla omalla nimellä markkinointikielto? Silloin usein lähettelevät miehen nimellä, ainakin meillä tekivät näin kunnes tajuttiin tehdä kielto miehenkin nimissä.

  VastaaPoista
 4. Aika jännä tosiaan, että kaikki tulee miehesi nimellä??? Meille tuli kyllä kaikki minun nimelläni. Ehkä se on jotain uutta tasa-arvoa! :-D

  P.S Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 5. Meillä kanssa miehen laulut poikkeaa aika paljon noista mun laulamista :D Tuleepahan musiikkia laidasta laitaan.

  Hassulta tuntuu nähdä teillä tuo "meidän" norsubody :) Vielä se mahtuu juuri ja juuri Pikku E:lle päälle, mutta ei kyllä enää pitkään. Toivottavasti kohdalle osuu pian taas joku uusi kiva vastaava kuosi tai tulee paha ikävä! ;)

  VastaaPoista
 6. Johanna: Jotenkin sitä jaksaa itsekin paremmin viihdyttää lasta musiikin avulla, toimiva apuväline arkeen. Meillä on nyt muutaman päivän oltu tavallista vaativammalla tuulella, joten lauleltu on...

  Jennies: Ehkä se on tosiaan joku tasa-arvojuttu:)

  HW: Meillä ei ole kummallakaan markkinointikieltoa. Mulla on kyllä puhelin työpaikan nimissä ja siihen tulee tosi vähän mitään markkinointipuheluja kun taas miehellä on siviilipuhelin ja sitä kyllä puhelinmyyjät pommittaa ahkerasti. Kumma homma ton postin kanssa...

  Jassu: Tosiaan kaikki vauvaan liittyvä on tullut miehen nimellä, jotain pankki- ja kirjakerhomainoksia sekä libero-kerhoa. Hauska ajatus tuo tasa-arvo, ehkä se on vaan reilua että mies saa vähän vauvaan liittyvää extrahuomiota:) KIITOS tunnustuksesta, jos saan meidän jumittavan hiiren toimimaan, niin liitän sen pikimmiten blogiini ja jaan eteenpäin!

  Petuli: Meillä ei mies (vielä) hirveästi laula, mutta uskon hänen rohkaistuvan lisää kokoajan. Ja tosiaan hyvä juttu, että tulee vähän erilaisia biisivalintoja:) Minkäs kokoinen body teillä oli? Meillä on 74 ja kuten kuvasta näkyy niin mukavan reilun kokoinen on vielä.Onneksi(?) Lindexille tulee kokoajan uutta ja ihanaa, uskon että löydätte jotain korvaavaa tilalle! Se teidän ostamanne sininen takki on tosi suloinen ja olin jo kerran ostamassa sitä, mutta hillitsin itseni. Ei kovin tarpeellinen 4 kk ikäisellä vauvalla...

  VastaaPoista
 7. 74 tuo body on meilläkin ja tosiaan jo vähän kikkana. Mut onhan noilla typsyillä hieman ikäeroakin :) Olis siellä Lindexillä taas pari ihanaa bodya, mutta meidän nurkilla näyttää 80cm vaatteet katoavan rekeistä salamana. Joko täällä on kaikilla saman kokoisten tyttöjen äideillä just sama maku, tai sitten noita kokoja tilataan kauppaan tosi vähän... Onneks sen takin sain, se on kyllä ihana :)

  Oikein hyvää pääsiäistä teille!

  VastaaPoista