maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kosmetiikkaa ja kylkiäisiä
Kosmetiikkavarastot kaipasivat taas täydennystä. Kanebon 38 ja Estee lauderin DoubleWear -ripsivärit on nyt testattu ja hyviksi havaittu (etenkin jälkimmäinen). Seuraavaksi Cliniquen vastaava (kiitos Petulille vinkistä) saa lunastaa lupauksensa täydellisestä pysyvyydestä ja helposta puhdistettavuudesta. Sokoksen 3+1 -päivillä oli pakettitarjous, jossa ripsarin mukana tuli Ostolakossa-blogissa usein kehuttu matkakokoinen All about eyes -silmänympärysvoide, sekä kiva pikkupullo silmämeikinpuhdistusainetta. (Pahoittelen että linkit blogeihin puuttuu teknisten ongelmien vuoksi!)


Metsästän myös täydellistä seerumia. Ihan hyviä on tullut vastaan, mutta edelleen vaihdan merkkiä joka kerta kun vanha loppuu. Vanhaa Smooth-365-seerumia on vielä jäljellä, mutta ostin tuon Nuxen odottamaan, koska se sattui olemaan Stoccalla tarjouksessa. Myyjä sai minut ostamaan vielä Nuxen kasvorasvankin lupaamalla hunajashampoon kaupanpäälliseksi. Tuota seerumia kokeilin jo kertaalleen, eikä se mitenkään erityisemmin sytyttänyt. Koostumus oli aavistuksen liian paksu ja voidemainen. Kosteusvoiteen paksu koostumus sen sijaan tuntui hyvältä kuivalla ihollani ja riittävän kosteuttavalta ollakseen "vain" normaalin ihon tuote.


Kylkiäisshampoo on mielestäni kivan näköisessä pullossa. Vähän vaihtelua iänikuisiin Tigeihin. Tuoksukin on vaihteeksi hyvin neutraali.  

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kosmetiikkaa;-) Siis nämä jos mitkä ovat niin hyödyllisiä postauksia, kun ei itse millään pysty kaikkia merkkejä testaamaan.

    Mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista
  2. Minäkin aina välillä kokeilen muita ripsareita ja aina palaan Kanebon 38:iin. Voiteista tällä hetkellä on suosikkina Estee Lauder ja sitten Kanebon tai onko se nykyään Sensain todella kosteuttava voide. Mukavaa lukea muista merkeistä, jos vaikka itsekin kokeilisi seuraavaksi jotain uutta.

    VastaaPoista