keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Koristellaan keittiötä

Meidän asunnon myynnin kannalta ne tärkeimmät tilat, keittiö ja kylpyhuone, ovat asuntomme heikoin lenkki. Tämä johtuu ihan siitä, että tilat ovat alkuperäiskunnossa, vuosimallia 85.  Hella ja jääkaappi on sentään vaihdettu. Yritän huone huoneelta käydä asuntoa läpi ja tehdä asunnosta mahdollisimman ostettavan näköisen. Keittiössä konstit ovat aika edulliset:

♥ perusteellinen siivous
♥ kaapit järjestykseen
♥ tekstiileillä lämpöä ja kodikkuutta
♥ hedelmät ja kukat ovat halpoja somisteita
♥ postikortit, alekupongit ja matkamuistomagneetit jääkaapinovessa eivät ole ostajan mielestä kivoja (Pentikin magneetit saavat jäädä)
♥ ylimääräinen sälä pois työtasoilta
♥ pullan tuoksu (pohdiskeltiin mieheni kanssa, että olisiko hiukan liian läpinäkyvää paistaa pellillinen pullaa asuntonäyttöaamuna...taitaisi se olla)

Kodin1:ssä oli parhaat päivänsä nähneitä kukkia myynnissä alehintaan. Ostin tämän upean kimpun kolmella eurolla!

6 kommenttia:

 1. Äitini muistaakseni keitti vadelmakiisseliä ja kämppä myytiin heti ekassa näytössä :) Ei ihan niin suoraviivaista kuin pulla, mutta hyvä ja kodikas tuoksu koko asuntoon.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä vaikuttaa. Laittakaa ne pullat tarjolle, niin se ei ole! ;) Ja voihan keksejäkin paistella tarjolle, nopeampaa ja vähemmän läpinäkyvää.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Aika hauska idea!) Pitäsköhän sitä ryhtyä kiisselin keittoon...:D

  Tupsu: Jotain suklaakonvehteja ajattelin kyllä laittaa esille/tarjolle, miksei sitten pullaakin. Epäilen, ettei ihmiset vaan oikein tartu tarjottaviin, jossain pienellä paikkakunnalla voisi toimia paremmin?

  VastaaPoista
 4. Onnea teille asunnon myyntiin! Toivotaan että saatte kaupaksi pian :)

  VastaaPoista
 5. Paljon tsemppiä näyttöihin ja myyntiin! Toivottavasti tärppää nopeasti!

  VastaaPoista
 6. Johanna ja Jassu: Kiitos onnentoivotuksista. Erittäin lupaavalta myyntitilanne tällä hetkellä vaikuttaa!!! *hyppii täällä jo melkein tasajalkaa riemusta, mutta yrittää hillitä itsensä kunnes kaupoista on mustaa valkoisella*

  VastaaPoista