lauantai 20. maaliskuuta 2010

Päivän asu kerran vuodessa?

Postaisin mielelläni enemmän omistakin vaatteista, mutta on joitakin seikkoja, miksi päivänasukuvani jäävät yleensä julkaisematta. Tai itseasiassa myös ottamatta:

Olen päättänyt, että tänään panostan pukeutumiseen. Kun olen vihdoin saanut tytön uloslähtökuntoon (syöttänyt, nukuttanut ja pukenut -kaikkia näitä vuorotellen ja vähän yhtäaikaakin), minulla on kiire päästä ulos vaunuja heiluttelemaan ennen kuin lapsi herää. Ei, en taida nyt keretä ottamaan asukuvaa.

Olen päättänyt, että tänään panostan pukeutumiseen, mutta siinä lasta syöttäessä, nukuttaessa ja pukiessa, minulla on niin hiki, että pelkkä ajatuskin kameran ajastimen kanssa temppuilusta saa hikivirtauksen kainaloissa kiihtymään. Ei, en taida ottaa tällä kertaa kuvaa.

Olen päättänyt, että tänään panostan pukeutumiseen, mutta siinä lasta syöttäessä, nukuttaessa ja pukiessa huomaan, että niissä päälleni mahtuvissa farkuissa on kamala pukluläntti. Taidan sittenkin pukea kevyttoppapuvun ja lenkkarit. Ei, en taida ottaa siitä asusta kuvaa.
Puklut farkuista putsattu kätevästi pois vauvan pyllypyyhkeellä

Olen päättänyt, että tänään panostan pukeutumiseen. Nyt on kamerakin valmiina. Mutta siinä lasta syöttäessä, nukuttaessa ja pukiessa en ole ehtinytkään miettiä asukokonaisuutta ihan loppuun. Enkä ehdi nytkään. Sillä minulla on hiki ja lapsikin herää jos ei nyt äkkiä lähdetä ulos. Huomaan, että minun paitapuseroni ei sovi pätkääkään valitsemani tikkitakin kanssa yhteen. En jaksa enää vaihtaa. Näillä mennään.


 Mummolaan lähdössä

Olen päättänyt, että tänään panostan pukeutumiseen. Huomaan kuitenkin laittavani jälleen kerran sen saman kivan asun päälle, sen joka on mukava ja kätevä. Jossa ei tule liian kuuma. Ja jonka kanssa on helppo imettää. Luulenpa, että "muotibloggaus" ehtii ajaa minusta ohi ja kovaa.

10 kommenttia:

 1. Niin tuttua. Totesinkin pukeutuvani mukavasti ja niillä mennään. Ehkä sitä joskus ehtii panostaakin pukeutumiseen. Ehkä.

  VastaaPoista
 2. Kivat vaatteet tässä "vuoden vaatepostauksessa" anyway! :-D

  VastaaPoista
 3. Voi, niin tuttua, niin tuttua.. Mutta hei, sulla on vielä "toivoa", näiden kuvien perusteella olet vielä kaukana tuulipuku-äideistä;-)

  Tykkään kovasti tyylistäsi; ihana asu ja mitkä saappaat!

  VastaaPoista
 4. Kuulostipa tutulta :D

  Ps. Olen käsittänyt että laihdutat, nyt heräsi kysymys että mistä ;).

  VastaaPoista
 5. Regret: Varmasti kaikille pienten lasten äideille nuo kuvailemat fiilikset ovat tuttuja:) Siis vaikkei edes mitään kuvia olisi ottamassakaan:)

  Kati: Niin, ehkä sitten kun palaa töihin on vähän pakko katsoa, mitä pukee. Tai sekin riippuu tietysti työnkuvasta:)

  Jassu: Kiitos:) Minustakin kiva perusasu, tuosta pitkänmallisesta paitapuserosta tykkään kovasti.

  Aamunkukka: Toivoa on kai vielä, kun vauva on kiltisti vaunuissa:) Mutta sitten kun päästään siihen leikkipuistoikään...

  Johanna: :) Paino on ok, mutta kroppa kaipaa kipeästi liikuntaa ja lihaksia!

  VastaaPoista
 6. Ekaa kertaa täällä kivassa blogissasi vierailulla :)

  Tutulta kuulostaa... Välillä miettii, että onko H&M:n toppi, Peakin huppari ja farkut/sporttisemmat housut oikeesti nykyinen univormuni. Tylsää ja samaa päivästä toiseen... Onneksi tulee kesä ja oma pukeutuminenkin saa (ehkä) uutta eloa :)

  VastaaPoista
 7. HAHAH tosiaan ! IHANA SAMA JUTTU AINA :D :D siis multa ei vaan heru niitä päivänasukuvia koska niistä kuvista vaan ei tuu mitää, eikä niiden takia jaksa mitää ressiäkään ottaa ?! :D
  hassu :) (:

  VastaaPoista
 8. Ensimmäisellä vierailulla!

  Itse juuri äitiyslomalle jääneenä riittää aikaa etsiskellä mielenkiintoisia blogeja. Apua tuota postaustasi; noinko siinä tulee sitten käymään? :D Tällä hetkellä odotan vaan, että pallo edestä häviää ja mahdun taas omiin, kauniisiin vaatteisiini.

  VastaaPoista
 9. SiniK: Kiva kun tulit vierailulle:) Kesää odotellessa, toivo tosiaan elää, että silloin pukeutuminen saisi uutta virtaa...

  Jensba: Juu turha noista vaateasioista mitään stressiä on ottaa. Sitä vaan luuli, että kun pääsee isosta mahasta eroon niin saa taas kaikki kivat vaatteet takaisin elämäänsä. Toisin kävi :)

  K: Kiva kun tulit vierailemaan:) Totuushan on se, että kun saat vauvan syliisi niin kaikki maallinen unohtuu ainakin hetkeksi:) Se on sitten varmaan persoonakohtaista, miten pukeutumiseen jatkossa suhtautuu;) Uskon, että jos tarpeeksi tahtoo, niin ei sitä miltään tuulipukumammalta ole pakko näyttää (ei sillä etteikö tuulipukumamma voisi olla ihana ja hottis:))

  VastaaPoista