maanantai 1. maaliskuuta 2010

Mamma kesäkuntoon -projekti: käyräkatsausPaino tippuu hitaasti, hyvä niin. Parissa kuukaudessa kiloja on lähtenyt vajaa viisi. Rasvaprosentti on pienentynyt 34.3 %:sta 30.7 %:iin. Lihasprosentti on noussut 28 %:sta 29.2 %:iin. Viskeraalinen arvo 4 on ollut kokoajan hyvä ja pysynyt ennallaan.

Viime raportissani lupasin kiinnittää paremmin huomiota siihen, että söisin kaksi lämmintä ateriaa päivässä. Tämä on toteutunut aika hyvin. Ja vaikea olisikin tulla enää toimeen ilman kahta kunnollista ateriaa. Herkuttelu on kuitenkin edelleen tärkeä osa elämää: Viikonloppuna teimme köyhiä ritareita ja jäätelöön on minulla tullut aika kova himo (ostin muuten Lidlin sorbetteja pakkaseen kun ajattelin niiden olevan kevyitä, mutta tarkempi vilkaisu kertoi, että kyllä niissäkin kaloreita on ihan riittävästi).

Mitään himoliikuntaa ei ole tullut harrastettua, mutta noin tunnin lenkillä on käyty aina säiden salliessa. Ihan käsittämätöntä ja masentavaa ja äärettömän ketuttavaa on se, että olen nyt jo toista kertaa tänä vuonna kipeänä. Flunssaa :( Ei auta muu kuin olla möllöttää täällä sisällä ja toivoa, etten tällä kertaa sairastelisi kuitenkaan kahta viikkoa, kuten viimeksi.Lihasprosentti 100, rasvaprosentti 0 tai jotain...

Mitenkäs muilla kesäkuntoa havittelevilla menee?

5 kommenttia:

 1. -6500g oli parhaillaan, nyt muutamia satoja grammoja kerännyt nestettä, kun on kuukautiset alkamassa ja flunssa.

  Treenasin viime viikolla ahkeraan, nyt on ollut pidettävä taukoa kun on sairaana. Että paranemisia meille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Jarna hyvästä tuloksesta! Toivottavasti parannutaan molemmat ennätysvauhtia! Täytyy vaan malttaa lepäillä...

  Maria: Susta tulee vähintään yhtä upea!

  VastaaPoista
 3. Housut menee jalkaa puristamatta, jopa ne toppahousut mitkä ostettiin yläasteella ja alle mahtuu paksut sukkahousut+verkkarit! Ja vaaka näyttää vaatteet päällä enää +2kg tavoitteesta. Tuolla sohjossa on hyvä rämpiä eka kun rattaat on n .12kg, kyydissä 15kg lasta ja kori täynnä ruoka-ostoksia, ja toista 15kg lasta vetää pulkassa ja tätä toistetaan noin jokatoinen päivä ;)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea että kesäkuntoa havittelevia kanssasisaria löytyy ;). Täällä alkanut raskauskilojen karistus hyvin :). Olen tehnyt sitä nyt kohta viisi viikkoa :). Huomenna punnituspäivä, kääk ;). Neljässä viikossa oli lähtenyt 3,8 kg :)! Joten ei väliä vaikka hieman hitaampaakin lähtis.

  VastaaPoista