tiistai 2. maaliskuuta 2010

Ilo silmällePuin tänään tosi kivan näköiset vaatteet Mietteelle. Halusin päästä käyttämään farkkuhaalareita ennen kuin ne jäävät pieniksi. Haalareissa on pehmeä sisävuori, napitukset haaroissa ja hyvin tilaa vaipalle -toisin sanoen käytännölliset ja mukavat pienenkin vauvan päällä. Raikas mustikkapuolukkabody sopi farkkuasuun mielestäni todella hyvin. Ja jos ei punaiset pilkkusukat auta vauvaa löytämään omia jalkojaan niin ei sitten mitkään!Farkkuhaalari H&M, 2nd hand
sukat 2nd hand
body Lingon&Blåbär, äitiyspakkaus
Taisin tehdä myös pienen tilauksen H&M:lle, ihan vaan ohimennen... Harmaa haalari löytyi sale-puolelta. Sydäntakkia olen katsonut jo pitkään sillä silmällä eli olihan se saatava. Neuletakeille tulee toivon mukaan käyttöä lukuisten kesämekkojen kanssa.

Suloisten vaatteiden tuomaa iloa siis tänään.

6 kommenttia:

 1. Kivan raikas yhdistelmä! Ja suloisia myös nuo tilaamasi.

  VastaaPoista
 2. Onpa tosiaan mainiot farkkuhaalarit ja varsinainen somistus niiden sisällä! :)

  Musta tuon puolukkabodyn malli oli jotenkin hassu. Se alaosa tuntui kauheen leveeltä, mutta body kuitenkin lyhyeltä, niin että en sitä oikein osannut pukea ja jäi meillä melkein käyttämättä vaikka kuosista ihan tykkäsinkin. Sopii kyllä hienosti Mietteen asuun!

  VastaaPoista
 3. Petuli: Eikö olekin ;) Onpa hassua, miten erilailla tuon bodyn "koemme". Mä tykkäsin ton bodyn mallista, kun siinä on hihat juuri sopivat ja silti vartalo-osassa kunnolla pituutta eikä helmaa tarvitse kiskoa vaipan päälle.

  Jassu: Kiitos =) Kun iskä tuli kotiin vaihdettiin farkkuhaalarit puolipotkareihin. Vaikka kehuinkin, että vaippaa on helppo vaihtaa haalareiden kanssa, halusin helpottaa isän vaipanvaihtoa vielä asteen verran ;)

  VastaaPoista
 4. Osuvan otsikon olet postauksellesi laittanut :). Vaatteet ovat tosiaan ilo silmällä, ja ennen kaikkea tietysti vauvasi :). Ihana :).

  VastaaPoista
 5. On kyllä tosi hieno tuo farkkuhaalari! =)

  Meilläkään ei mies tykännyt tuon tyylisistä vaatteista kun piti vaippa vaihtaa... Jätti sitten usein pukematta takaisin ja laittoi tilalle jotain muuta! =D

  VastaaPoista
 6. JOhanna: Kiitos kauniista kommentista :)

  MrsAgatha: Juu ei kannata miesten vaipanvaihtoa vaikeuttaa jotta vaihtavat niitä vastedeskin, se on kuitenkin äidille omaa laatuaikaa kun mies on vaihtamassa vaippoja vauvalle:)

  VastaaPoista