torstai 4. maaliskuuta 2010

Laukkuhaaveita

Sain lattenaiselta laukkuhaasteen: "Listaa kuvan kera 3 suosikkilaukkuasi!!!! Hinnalla ei ole väliä, sillä voit valita myös sellaisia laukkuja, joista vain haaveilet!!!!"

Ilman muuta toteutan listan haavelaukuistani, koska omista laukuistani ei löydy mitään järisyttävää. Taidan suhtautua laukkuihin vähän kuin monet miehet (miksei naisetkin) autoihin: Laukussa ihastuttaa tietty status. Ja samasta syystä en tiedä osaisinko oikeasti kulkea LV kainalossa kaupungilla, vai olenko Ferrarilla kaahailun sijaan tavallista kansanautotyyppiä ja tyydyn vain haikailemaan luksuksen perään...

Päätin ottaa top 3 -listaani kolme laukkua, jotka täyttäisivät laukkutarpeeni mahdollisimman hyvin. Tarvitsisin laukun, jota käyttäisin juhlissa, illallisilla ja bilettämässä. Sitten tarvitsisin tilavan ja klassisen tyylikkään käsilaukun päiväkäyttöön. Sinne pitäisi mahtua kunnolla tavaraa ja sen pitäisi olla tyylillisesti mahdollisimman hyvin yhdisteltävissä erilaisiin asuihin. Kolmanneksi tarvitsisin nk. viikonloppulaukun eli laukun, jota voisi käyttää työmatkoilla, viikonloppureissuilla ja vaikkapa treenikassina. Sitten vaan googlen kuvahaku laulamaan, katsotaan mitä löytyy...

I  Iltalaukku


Haluaisin tämän Chanelin 2.55 laukun jumbona, jolloin se ei kylläkään sopisi ihan kaikkiin iltatilaisuuksiin. En vaan ole koskaan oppinut heilumaan minkään pikkuclutchin kanssa. Mun iltalaukkuun pitää mahtua melkein koko elämä...Tämä on laukku, minkä haluaisin vielä oikeasti hankkia. En vain tiedä, tuleeko koskaan tilannetta, jossa en priorioisi reilulle 2000 eurolle jotakin merkittävämpää käyttöä. Huokaus.

II  ArkilaukkuEn ole erityisemmin perillä Louis Vuittonin laukkumalleista, pitäisi päästä niitä liikkeeseen hypistelemään. Netistä löytynyt kivannäköinen Louis Vuitton Boetie GM Bag (kuvan naisella MM, josta puuttuu pitkä olkahihna) voisi kuitenkin olla kohtuullinen päiväunien kohde. Laukku on LV:n klassikkomallistoa, mistään sesonkinlaukuista ketunhäntineen en piittaa.

 
III  Travel bag
 

Tahtoo tämän! Mulberrya, aitoa nahkaa, ihana konjakin sävy... En ole varma, onko tässä mallissa olkahihnaa, sillä sellainen pitäisi kyllä ehdottomasti olla.

Haluaisin haastaa tasapuolisesti kaikki bloggaajat, jotka tuntevat laukkuja kohtaan intohimoa. Vinkkaathan minulle, jos tartut haasteeseen :)

5 kommenttia:

 1. Ihana toi LV :) (:
  Mä voisin ottaa ainaski jossain vaiheessa
  haasteen vastaan :)

  Mutta tuo LV .. aivan sika hieno !!
  Ja tuo Mulberrykin ajattoman kaunis.

  VastaaPoista
 2. Jensba: Kiva jos otat haasteen vastaan! Mullakin on työn alla sun blogista bongattu raskauskysely :) Olisi ihana päästä LV:n liikkeeseen etsimään sitä unelmien laukkua, mutta kieltämättä toi kuvan laukku voisi ehkä olla the one...

  VastaaPoista
 3. Laukut on kyllä ihania ja tarpeellisia kapistuksia naisen elämässä :). Oma suosikki laukkuni arkikäytössä voisi olla jotain tännepäin: tilaa kaikelle tarpeelliselle, ripaus rentoutta, ripaus klassista tyyliä :D.

  VastaaPoista
 4. Toi mulberryn laukku on aivan ihana!!! Tiedäkkö yhtään mitä ko. laukulla on hintaa?? Toi konjakin väri on ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 5. Johanna: Olen vielä enemmän kenkänaisia kuin laukkunaisia, mutta aina on aikaa pienille laukkuhaaveille :) Hyvältä kuulostaa sun suosikkilaukku!

  lattenainen: Toi laukku maksaa n. 1000 €, mutta en ole varma, minkä kokoinen laukku todellisuudessa on. Itse haluaisin juuri tuon mallisen laukun mutta tosi reilun kokoisena, että se varmasti imisi sisäänsä vaatteita, kosmetiikkapussin, kengät jne. Käypä katsomassa konjakinvärisiä ihanuuksia osoitteessa www.mulberry.com, siellä on aivan liikaa kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista