tiistai 6. huhtikuuta 2010

Arki alkaa

Ihanaa kun pääsiäinen on taas ohi. Alkaa meidän tavallinen arki ja rytmi. Pääsiäisenä tuli nukuttua aamuisin vähän liiankin pitkään, kun mies haki vieressäni potkiskelevan ja juttelevan tytön aamutoimille ja minä sain jatkaa unta... Nyt heräsin reippaasti puoli kahdeksalta niin ihanaan "puhetulvaan" ettei voinut kuin rutistella vieressään olevaa aarretta, pusutella ja nuuhkia.

Painoa on "kesäkuntomammalle" tullut kilo lisää. Laitetaan nyt nestettä keräävän ylimääräisten hiilareiden piikkiin. Ja suklaapupujen. On kyllä aika turvonnut olo, mutta eiköhän se siitä...Oli kuitenkin aika ihanaa mässyttää karkkeja ja katsoa Coco Chanelista kertovaa minisarjaa ihan häiriöttä!


Pääsiäisestä puheenollen, odotan jo seuraavaa. Ensi pääsiäisenä meidän pikkupupunen pääsee virpomaan (onhan hän silloin jo vuosi ja neljä kuukautta). Ensi pääsiäisenä kukko löytää ehkä meillekin munimaan. Ja ensi pääsiäisenä en kasvata mitään ankeita rairuohoja. Jossain sisustusblogissa oli laitettu ison, valkoisen lyhdyn sisälle ohraa kasvamaan, toiseen narsisseja. Se oli niin kaunis idea, että toivon vision pysyvän päässäni ensi vuoteen saakka.

Pikku Miete täyttää tällä viikolla neljä kuukautta. Neljäkuukautispostaus on työn alla. Yritän muistella, mitä tässä kuussa on opittu ja löytää sanoja kuvaamaan tunnelmia neljännen kuukauden jälkeen. Neuvola onkin sitten vasta ensi viikolla.

Mukavaa arjen alkua kaikille lukijoille!

2 kommenttia:

  1. Mä myös odotan tuota ensivuoden virpomista. Saa nähdä saako Pikku E:tä mihinkään pupu-tai tipupukuun puettua ;D

    Paljon onnea 4-kuiselle! Mäkin tuossa just linjailin mitä meidän 8-kuinen tätä nykyä puuhailee. Toivottavasti saan sen tässä piakkoin valmiiksi ja julkaisuun.

    Tuo teidän sininen mekko on kyllä superihana. Harmi että niitä ei voi enää lähteä kaupasta metsästämään, olisi niin meidän juttu. Onneksi sitä voi ihastella täällä suloisen pikkumallin esittelemänä :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Voi, taas on kuukausi vierähtänyt. Miete on niin suloinen! Sama juttu pääsiäisen kanssa... Ensi vuonna alan panostaa kodin laittamiseen ja perinteiden vaalimiseen juhlapyhinä:). Mukavaa viikonalkua sinullekin!

    VastaaPoista