keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Välikausihaalari


Mummolaan menossa

Termi "välikausihaalari" ei todellakaan kuulunut sanavarastooni vielä muutama kuukausi sitten. Kun törmäsin lyhenteeseen vk-haalari, mietin että onko se joku söpöstelyyn tarkoitettu viikonloppuasu... Tulinpa kuitenkin raskausaikana meillekin hankkineeksi tuollaisen vk-haalarin ;) Haalari löytyi Reiman tehtaanmyymälän alekorista ja on Lassie-merkkinen. Koko 68 menee mukavasti tämän kevään.


Haalarissa ei ole mitään tuulen/vedenpitävyysominaisuuksia, mutta eipä sellaista vielä pikkuvauvalla tarvitakaan. Eikun vaunuihin ja menoksi.


Body Fix/Lindex

11 kommenttia:

 1. Voi mikä prinsessa <3

  Tuliko paketti? Olitko tyytyväinen?

  VastaaPoista
 2. Pari ekaa lausetta on kuin mun suustani reilu vuosi sitten... :D

  Suloinen vk-haalari teillä joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 3. Meidän poika protestoi nykyisin vaunuissa olemista ellei ole aivan nukahtamisen partaalla. Kun sieltä ei näe tarpeeksi ja pitää olla sellaisessa hölmössä takakeno-asennossa (ei ole edes ihan makuullaan)! Pari kertaa olen ollut ihan liemessä, kun poika herää torkuiltaan (eihän sitä nukuta kun tullaan kauppaan vaan pitää ihmetellä ostosten tekoa!), punkeaa itseään ylös naama punaisena ja raivostuneena, ja me ollaan vasta kauppareissun takakaarteessa. Lääkehän on yksinkartainen, vauva kantoon! Mutta kun kantaa lähes 8kg pötkylää, tekee kauppaostoksia ja yrittää lykkiä vaunuja siinä samassa niin vähän se kyselee hjuumorin perään :D. No, opettelen ottamaan kantoliinan mukaan. Se pelasti eilisenkin kauppareissun:). Nätti kausihaalari!!

  VastaaPoista
 4. Kauniin blogin löysin. Ihanan haalrin olet löytänyt!
  Täytyy tulla toistekkin kurkkimaan tänne ;)

  VastaaPoista
 5. Ihan totta, pienen vauvan kanssa ulkoillessa pääsee vielä helpolla;-) Onpas ihanan karamellisia sävyjä!

  VastaaPoista
 6. Heh, mulle on kanssa tässä hiljan avautunut oikea termien maailma.

  Suloinen haalari!

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis haalari eli upea vk-löytö. Mä löysin meille huutiksesta vähän käytetyn reiman vauvahaalarin alkusyksyyn.

  VastaaPoista
 8. Maria: Kiitos, tuli ja olen oikein tyytyväinen (kävin jättämässä sulle kommenttia blogiisi)!

  SiniK: Kiva kuulla etten ole ainoa:D

  Johanna: Kiitos!

  Tuuli: Kiva taas kuulla sinusta:) Luin muuten Petulin blogissa siitä Vauvan vaaka -levystä ja haluaisin sellaisen meillekin hankkia. Niin että kiitos vinkistä, joka tuli perille näin kiertoteitse:)
  Osin aika tutulta kuulosta tuo touhu vaunujen kanssa. Hiki kihoaa kainaloihin kun eläydyn tuohon kauppareissutilanteeseen. Mikä siinä onkin, että siellä ruokakaupassa pitää herätä (ainakin jos on piiiitkät kassajonot). Meillä on nyt oikeastaan niin, että yllätyksekseni Miete saattaa vaunuissa ihan tyytyväisenä jonkinaikaa tapittaa, kun ennen hän alkoi parkua heti herättyään. Tiedän, että tämä vaihe menee pian ohi, onhan siellä vaunun pohjalla tylsää maata kun ei näe mitään...
  Tuli muuten mieleen, että yksi kerta lähikaupassa työnsin vaunuja, raahasin ruokaostoksia ja kannoin lastani sylissä, kun yksi mies alkoi ystävällisesti kysellä tytön ikää jne. Sitten hän kehaisi että hänellä on 1-vuotias tyttö joka puhuu ja kävelee jo :) Voi miten ylpeitä me vanhemmat olemme omistamme:)

  Regret: Kiitos :)

  Aamunkukka: Todellakin karamellisia sävyjä:) Mietin itseasiassa jotain ironisen imelää otsikkoa tälle postaukselle, mutta tuo "karamellisia sävyjä" olisi ollut ihana! terv. nimim. maailman huonoin otsikoiden keksijä...

  sanna: Kiva kun löysit tänne ja mukavaa että kommentoit:)

  Mizumi: mä en ehkä koskaan yllä ihan pro-tasolle kun noita vaatemerkkejäkin on miljoona:) Mutta onneksi kaikki ihanat blogit pitävät aika hyvin ajantasalla;)

  VastaaPoista
 9. Hih, meillä oli tuo samainen vk-haalari viime syksynä, kokoa 62. Harmittaa kun on tietenkin nyt tänä keväänä pieni, tykkäsin siitä niin kovin, mutta haalari jäi kovin vähäiselle käytölle koska oli mun mielestäni todella suurta mitoitusta ! Meidän toinen vk-haalri, Reiman 68cm oli houmattavasti pienempi kuin tuo Lassien 62. Enpä muuten ole koskaan tajunnutkaan etä se on Lassien puku, piti äsken ihan käydä tarkistamassa että onkohan se nyt edes sama :D

  Ihana tuo puku kuitenkin on, joskaan ei tuulen/vedenpitävä, mutta niitä ominaisuuksiahan ei ihan pienenä vielä onneksi tarvitsekaan.
  Tänä keväänä haalarin löytäminen olikin hankalampaa, Lumia kun kuitenkin tahtoo konttailla ulkona, saattaapa jopa loppukeväästä kävelläkin joten jotain suojaa piti haalarista löytyä .Niitä 80 euron ultravesituulikulutuksenkestäviä en kuitenkaan halunnut ostaa, koska ei tänä keväänä ehkä ihan kuitenkaan niin paljon ulkona liikuskele.
  Löysinpä sitten sellaisen hyvän Lassien puvun, joka on veden ja tuulen ja kulutuksenkin kestävää, muttei kuitenkaan ihan sieltä parhaasta (LUE kalliimmasta) päästä. Hintakin oli sopiva, vajaa 40 euroa.

  Ihana tuo teidän turvakaukalo ! Minäkin niin olisin vaaleanpunaisen tahtonut, mutta kun en millään luottanut kätilön veikkaukseen tytöstä, niin ei uskallettu. Toisekseen meille tarjottiin ilmaiseksi velipuolen pari vuotta vanhaa kaukaloa, joten huolimme sitten sen.
  Onneksi sain kuitenkin turvaistuinostoksilla tahtoni läpi ja sain kuin sainki sen vaaleanpunaisen =)
  Onko minkämerkkinen tuo teidän kaukalo ?

  Vitsi että teidän pieni on niin suloinen, aivan ihastuttava =)

  VastaaPoista