keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Pop

Tampereelle avattiin Polarn O.Pyretin liike ja pitihän siellä käydä vähän kurkkaamassa. Mielestäni liike tarjoaa erityisesti pojille kaikkea kivaa, mutta oli siellä toki ihania tyttöjenkin juttuja.
Ihanat puolipotkarit peppuröyhelöillä :)Pirtsakat sukatSuloinen pehmeä haalari


Tuollaisia tulin hankkineeksi, vaikka piti ihan vaan käydä "katsomassa". Toi haalariasu tulee olemaan vallan ihqu kun siihen yhdistää Lindexin ruusu- tai maatilapipon. Sitä melkein toivoo, että tulisi kylmä kesä (no ei kai nyt sentään)!

7 kommenttia:

 1. Minäkin pikipäin poikkesin tänään, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Yhtä farkkumekkoa hypistelin mutta kovan hinnan takia jäi kauppaan. Noita röyhelöpöksyjäkin katselin, mutta meille ei nuo terälliset enää sovi..
  Mitä materiaalia tuo haalari muuten on ja mihin asti oli kokoja?
  Meillä nimittäin fleecehaalari jäi pieneksi ja tilalle tarvittaisiin isompi, mielellään valkoinen..

  VastaaPoista
 2. Haalari on sellaista ohutta fleeceä, puuvilaa ja polyesteria. Kokoja oli valitettavasti vain kokoon 68 saakka, oli sentään reilua mitoitusta joten siksi ostin tuon meille. Olisin mieluummin kyllä ottanut vieläkin isomman koon.

  VastaaPoista
 3. Noi frillapöksyt (ja se vauvapuolen farkkumekko) on niitä ostoksia joita ostan jos joskus tyttövauva vielä saadaan. Haalarin ja sukat sen sijaan hankkisin kummalle vaan, noi popin vaatteet on musta ihanan unisexejä siellä vauvapuolella! Ja sukat aivan huippua laadultaan.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun saitte Tampereelle oman Popin!
  Siellä on kyllä vaatetta niin laidasta laitaan... sitä retroa ja sitten onneksi vähän klassisempaakin.
  Kivannäköisiä ostoksia olit tehnyt!

  VastaaPoista
 5. Meidän pojalla oli tuo ohut haalari 50 cm kokoisena, jäi tosi nopeasti pieneksi, mutta oli oikeasti aivan todella suloinen ja söpö. Ja ihanan lämmin. :) Hyvä ostos!

  VastaaPoista
 6. Noi sukat on just parhaita :D
  Oon ostanut niitä itselle ja tytölle :)

  VastaaPoista
 7. Anni: Kiva kuulla että sukat on laadukkaita. Näin tuollaiset tummansiniset eräällä poikavauvalla ja ne oli jotenkin niin söpöt että halusin meillekin sellaiset:) Ei me kyllä ihan vielä jarrusukkia tarvittais...
  SiniK: Niinpä, tulis vielä se Zara niin olisin aika tyytyväinen:)
  EbbaAnna: Olipas iloinen yllätys, kun kommentoit! Onko teillä vauva-arki sujunut hyvin? Voin kuvitella, kuinka ylisuloinen tuo haalari olisi koossa 50, siis sisältöineen!
  J: Sukat on tosiaan ihanan raikkaat ja laadukkaan oloiset !En tiennytkään että niitä on myös aikuisille, täytyy ilman muuta hankkia itselle samanlaiset:)

  VastaaPoista