tiistai 18. toukokuuta 2010

Aikainen pikkulintu

Nyt se on vihdoinkin tapahtunut. Miete on ruvennut menemään pikkuihmisten aikoihin nukkumaan. Eilen jo ennen kahdeksaa, muutamana iltana puoli yhdeksältä. Ihan mahtavaa! Toisaalta, ihmekös tuo, kun päivällä virtaa sitten riittää ihan uudella tavalla. Liikkeellelähtö on alkanut kiinnostaa, ensin käännytään näppärästi mahalleen ja sitten pungerretaan peppua ylös. Tytön ehkä kannattaisi opetella se etunojakin niin voisi jopa päästäkin vähän eteenpäin...:)Eilen kävimme pankissa tekemässä kauppakirjoja ja kun on pieni mukana niin aina sitä vähän etukäteen miettii, että kuinkahan se sujuu...Pikkuinenhan järjesti oikein kunnon shown, nimittäin viihdyttävän sellaisen. Hän jutteli ja leperteli lähes taukoamatta, seurasi ihmisiä tarkasti katseellaan ja hymyili suloisesti. Tietenkin hän sai myös ansaittua ihastelua osakseen ja moni kysyi, että onko se aina noin tyytyväinen. No, onhan se, melkein! Kyllä isi ja äiti olivat ylpeitä hurmaavasta päivänsäteestään!

Uuden unirytmin(?) myötä meillä myös heräillään aikaisin, siinä kuuden, seitsemän maissa. Päiväuniajoista en ole päässyt vieläkään selvyyteen. Vaunuihin ei enää tuosta vaan nukahdeta, mutta ehkä näillä kesähelteillä on oma vaikutuksensa asiaan. Eihän sitä malta nukkua kun aurinko hivelee talvivauvan varpaita. Paljaita varpaita on ihana heilutella samalla kun pinkit aurinkolasit eksyvät suuhun...

Eilen oli pankkireissun lisäksi muutenkin ihana päivä. Miete sai tutkimusrokotteen, eikä tälläkertaa saanut mitään jälkioireita. Terassikausikin tuli avattua, tosin ihan kahvikupillisella.
Pahoittelen, että olen huonosti ehtinyt niin lukemaan kuin kommentoimaankin ihania blogejanne. Onpahan sitten paljon ihanaa selailtavaa, kun pääsen taas blogien pariin ajan kanssa! Uusi unirytmi verottaa äitiä, joka ei itse malttaisi mennä ajoissa nukkumaan. Muuttokin lähestyy ja siivottavaa sekä pakattavaa riittää. Mamma kesäkuntoon -projektiakin yritän pitää edelleen yllä terveellisen ruuan, kotijumpan ja lenkkeilyn avulla. Nämä lämpimät päivät ovat kyllä niin ainutlaatuisia, että haluaisin viettää koko päivän pihalla!

Pikkulinnun laulu muuten jatkuu! Ilmoitin tytön sekä kesämuskariin että syksyllä alkavaan ryhmään. Sattuu olemaan vieläpä lyhyen kävelymatkan päästä meidän uudesta kodista!

8 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tosta unihommasta :). Mutta se on kllä just niin, että itte ei malta mennä nukkumaan edes vielä kymmenen yhdentoista maissa (en minä ainakaan). Toisaalta on ihan kiva että päivät on niin pitkiä, kun aamulla herätään varhain (noin 6-7 aikaan mekin), mutta mä kyllä maltan sen verran että nukun pojan kanssa yleensä aina yhdet päiväunet.

  Onko sulla muuten alkanut vielä hiukset tippumaan päästä ?! :D :< Pakko kysyä.

  Ihana tuo tytön pylly ja paksut reidet (: <3

  VastaaPoista
 2. Meillä mennään nukkumaan 8-9 välillä ja herätän tytön 11-12 nukkuis jos antais niin 1 tai jopa 2. Mutta meillä ei nukuta kyllä pientäkään hetkeä päivällä, kun yöunet on niin pitkät... Olis kyl aika luksuta saada tunti tai kaks päivällä aikaa tehdä jotain ihan rauhassa...

  VastaaPoista
 3. Tuuli ja toinen talvilintu;)19. toukokuuta 2010 klo 8.02

  "Pienen metsälinnun, laulu kirkas on. Pieni metsälintu, on niin huoleton!"

  Ihanaa talvivarpaiden tuuletusta teillekin!

  VastaaPoista
 4. Meillä noin kuukauden verran tyttö nosteli peppua ylös ennen kuin lähti liikkeelle :)

  Ompas söpöt pikkarit! Mistä ne on ostettu? Meillä on vain muutamat hörpyläpoksyt ja pitäs saada lisää.

  Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!

  VastaaPoista
 5. Rauhalliset ja lapsivapaat illat on kyllä ihania!

  Ja nuo kuvan pöksyt! Oih! Haittaisikohan Toukkaa kamalasti jos ostaisin sille ihan vähän tyttöjen söpöjä vaatteita? ;)

  VastaaPoista
 6. Jensba: Etenkin nämä valoisat kesäillat houkuttelevat valvomaan...Mutta kai sitä jaksaa. Kyllä mäkin nukun päikkärit sitten kun on tarpeeksi univelkaa kertynyt, muuten en enää oikein osaa (ennen vauvaa nukuin kyllä paljon päikkyjä). Hassua kun tulit juuri nyt kysyneeksi tosta hiusten lähdöstä:) Viikon verran on nimittäin suihkun yhteydessälähtenyt kamalia tuppoja... Joko sun sulkasato on rauhoittunut? Eli siis kai tää joskus loppuu ennen kuin on kaikki lähtenyt päästä..?
  Ja juu, kyllä on tytöllä ihana peppu ja reidet aivan kuten äidillänsäkin :D

  J: Mielettömän hyvät yöunet tulee teidät tytölle, mutta ymmärrän erittäin hyvin, että lapsen päikkärit olisi äidille tarpeen;) Onneksi(?) noi tilanteet saattaa aina muuttuakin...

  Tuuli: Zirp, zirp... Ihana kommentti :)

  VastaaPoista
 7. Blogissani on tunnustus sinulle ♥

  VastaaPoista
 8. Ciancia: Ihanaa, kiitos:) Tulen kurkkaamaan...

  VastaaPoista