sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Pikapäivitys


Mahtava aurinkoviikko takana. Joka päivä ulkona monta tuntia. Ihania ihania pienen tytön kesävaatteita. Ruskettuneet käsivarret. Kesäfiilis. Matkakuume.

Nyt sataa ja minulla on muuttostressi. Jätesäkkejä ympäri asuntoa. Kaaosta. Liikaa tavaraa. No, viikon päästä helpottaa.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne, meilläkin on täällä pahvilaatikoita ja muuttolaatikoita pitkin seinänvieriä;-) Ihanaa, joko te siis ostitte uuden oman kodin vai muutatteko välissä ns. väliaikaisasuntoon? Joka tapauksessa, mukavaa alkavaa viikkoa teille- onpa kiva kuva, tuossa kärryttely-asussa on oikeasti Tyyliä!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä muuttohässäkkään!!!

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka: Eikö ole ihanaa elää keskellä sotkua ihan luvan kanssa;) Ollaan muuttamassa asumisoikeusasuntoon, nähtäväksi jää onko se väliaikainen ratkaisu vai viihdytäänkö siinä pidempäänkin...Juu ton terassi-asun hinta on muuten ehkä 15 euroa + kengät :D

  Anni: Kiitos! Tsemppiä oikeasti tarvitaankin ja täytyy vaan koittaa pitää positiivinen asenne päällä :)

  VastaaPoista
 4. Ihania muuttohetkiä sinne teille :)

  VastaaPoista
 5. voi vitsit, teillä on siellä nyt kivat ajat meneillään kaikesta muuttokaaoksesta huolimatta :) Ite rakastan muuttamista vaikka siinä onkin aina oma hommansa (enkä oo edes kovin monesti muuttanut). Se on vaan jotenkin niin ihanaa, vanha jää taakse ja pääsee uuden kodin kimppuun :) Voimia muuttoon!!! :)

  VastaaPoista
 6. Sari: Kiitos :)

  Lara: Ihanan positiivinen kommentti! Juuri niinhän se on, että on ihanaa astua kohti uutta ja päästä laittamaan kotia:)

  VastaaPoista