torstai 6. toukokuuta 2010

Keijukaisia ja omenankukkiaVielä parikymmentä päivää muuttoon... Tytön huoneeseen löytyi tänään tapetti. Vaaleanpunaista, tietenkin. Näette sen kyllä vielä ;)  Ihana keijukuva jäi kaivelemaan jo viimekerralla, kun kävimme K-Raudassa. Onneksi se yksi ainoa paketti oli yhä jäljellä. I-ha-na! Ison keijukaiskuvan lisäksi paketissa oli pieniä omenankukkia. Kuva on mielestäni valtavan kaunis, siinä on vauvan huoneeseen sopiva herkkä tunnelma. Myös värimaailma on juuri sitä, mitä haen: hempeää vaaleanpunaista, vihreää ja valkoista.


Toisin kuin luulin, tuo seinällelaitettava kuva ei olekaan tarra, vaan se pitää kastella ja painella sienellä seinään kiinni. Paketin mukaan homma on helppo, mutta kun itse olen sekä yli-innokas että kärsimätön, niin kokemuksesta tiedän onnistuvani sössimään yksinkertaisimmatkin jutut! Onko kellään kokemusta tämäntyyppisistä seinäkuvista?

7 kommenttia:

 1. Täytyy kyllä sanoa että todella kaunis seinäkuva! :) mutta tossa laittoasiassa en osaa kyllä auttaa. :(

  VastaaPoista
 2. Kuva on kyllä todella upea. Onko tuo siis ihan seinänpituinen ja levyinen? Tosiaan, noin ison printin kiinnittäminen olisikin haastavaa tarrasysteeminä..meinaan että siitä voisi irroittaessa jäädä isotkin jäljet?

  Tsemppiä, eiköhän se kiinnitys onnistu ihan hienosti.Otat miehen avuksi toisesta päästä pitelemään niin ei tule ilmakuplia;-).

  VastaaPoista
 3. Suloinen kuva!
  Itse olen kiinnittänyt vain keskikokoisia seinätarroja, ne onnistuivat ihan helposti. Jään odottelemaan kuvaa lopputuloksesta!

  VastaaPoista
 4. Oi joi miten ihana kuva. Oispa meiläkin tilaa laittaa neidille oma huone.... Esikoisella on ja tapetinvaihtokin on edessä, mutta 13 v ei ehkä halua enää keijuja seinälle ;-)

  Tuo oli muuten hyvä idis aloittaa kiinteä kurkkutikulla :-) Mä oon tässä pohtinut antaisko äitienpäivänä maissinaksun kätöseen... :-)

  VastaaPoista
 5. Niin jäi sanomatta että kuvanlaitosta ei ole kokemusta.

  Mutta jotenkin ajattelisin että kannattaisko laittaa vähän samaan tapaan kuin tapetti; eli ylhäältä aloittaa ja vedellä jollain lastalla ettei jää ruttuja. Ja tarkastaa sata kertaa että tulee suoraan...

  VastaaPoista
 6. Jensba: Enköhän mä sen jotenkin saa seinälle sössittyä:)

  Aamunkukka: Ton koko on jotain 70cm x 65 cm. Ajattelin laittaa tapetin päälle ja paketin mukaan sen pitäisi olla helppo kiinnittää ja myös siirtää halutessaan. Mietin vaan että jääköhän tapettiin läiskä, kun kuva siihen märkänä lätätään...Jos se ei vaikka heti menekään niin kuin piti...No, jäänähtäväksi ja laitan sitten kuvaa, miten onnistuin!

  Jassu: Odotan kovasti että pääseen laittamaan tytön huonetta, joten postauksiakin siitä on varmasti luvassa:)

  Essiina: Me ollaan jo kaksi kertaa syöty perunaa ja maissinaksujakin on mennyt muutama. Tyttö haukkasi naksusta ison palan, ja minä kun kuvittelin että sitä imeskellään...:) Kurkku on tosiaan ihana imeskeltävä ja varmaan tuntuu hyvältä ikenissä. Ekalla kerralla neiti oli ihan hurmoksissa:) K-raudassa oli monenlaisia seinäkuvia, uskoisin että 13-vuotiaankin makuun sopivia. Silloinhan voi valita vähän neutraalimman ja pitkäikäisemmän tapetin:) Toi lasta voisi olla hyvä idea. Laitan sitten kuvaa toteutuksesta:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kuva ja täälläkin odotellaan sitten kuvia miltä se näyttää seinällä.

  Meillä on ollut niitä tarrakuvia, mutta neiti on nyt keksinyt repiä niitä irti sieltä, eli jotain muuta olisi keksittävä :)

  VastaaPoista