perjantai 7. toukokuuta 2010

Kiire kesäkuntoon?

Olipa kyse sitten säännöllisestä liikunnasta tai terveellisestä ruokavaliosta, niin hyvä tapa pitää yllä motivaatiota on lueskella aiheeseen liittyviä kirjoituksia. Kesäkuntoon haluavalle myös internet tarjoaa inspiraatiota ilman, että kaupan kassajonossa tarvitsee sortua lehtien jokakeväisiin lööppeihin "kymmenen vinkkiä kesäkuntoon" tai "bikinibody viidessä päivässä"... Näissä jutuissa kun ei varsinaisesti mitään uutta ole.

Jutta Gustafsbergin blogista löytyy täsmäohjeet jolla pääsee taatusti tiukkaan kuntoon ennen kesää. Fitnessmallikisoissakin mittelöineen lääketieteenopiskelijan Sannulin blogissa on kivoja kevytreseptejä ja Porin juoksukoulu taas innoittaa laiskemmankin liikkujan harkitsemaan juoksuharrastuksen aloittamista. Näin muutamia mainitakseni.

Kannattaa tutustua jos on kesäkiristelyn tarvetta ;)

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä! Täällä yksi kesäkuntoon kiirehtivä.. tai oikeastaan maratonkuntoon kesäkuun aluksi - eikä ole "kuin" ylimääräiset viisi kiloa... huoh =/ Olisi mukavampi juosta kevyempänä... Tuolla Jutan blogissa olenkin joskus seikkaillut ja kieltämättä ihaillutkin naisen kroppaa, ja uskomatonta itsekuria!

  Sinulle annoinkin eilen tunnustuksen mutta samainen kukkanenhan olikin sinulla täällä jo kasvamassa :)

  Aurinkoista äitienpäiväviikonloppua! Aion leipoa mutakakun, sitten taas ryhdistäydyn kesäkuntoon-projektissani... ;)

  VastaaPoista
 2. Minäkin seurailen tuota Jutan blogia ja tekikin niin mieli alkaa siihen niiden neljän viikon tehokuuriin, mutta kun on tässä kuussa tiedossa kaksi parin päivän shoppailureissua; toinen Hesaan ja toinen Bremeniin...niin ei oikein viitsinyt alkaa noin kevyelle ruokavaliolle;) Mutta jos sitten kesäkuussa kokeilis;)

  VastaaPoista
 3. Marja: Kiitos tunnustuksesta:) Mitä nyt olen vierestä seurannut, niin maratoniin treenaajilla tuntuu kisaa kohti kilot kyllä karisevan. Kesäkunnossa sinä taidat kyllä jo ollakin! Hyvää äitienpäiväviikonloppua myös sinulle!

  Soile: Itsehän imetän joten syötyäkin tulee melkein kahden edestä:) Tuo Jutan kuuri täytyy pitää mielessä, jos vaikka joskus tulee sille tarvetta ;) Ja kiva Soile kun poikkesit blogissani!

  VastaaPoista
 4. Juoksukoulu sai kyllä innostumaan urheilusta, kunhan nyt synnytyksestä ensin selviydytään ja palaudutaan. :) Täytyykin laittaa ohjelma talteen! Nyt ei olekaan melkein vuoteen tullut käytyä juoksulenkillä ja aloitus kuulostaa hyvin kevyeltä, vaikka eiköhän me keskitytä ennen tuonkin aloittamista ihan kävelylenkkeihin ja kun tuntuu siltä, että tarvitsee lisää.

  VastaaPoista
 5. Idabella: Kävellen etenen itsekin niin kauan kuin vauva vaunuissa viihtyy! Olen aina inhonnut juoksemista ja ihaillut niitä, jotka jaksavat vetää juoksulenkkejä. Toi Porin juoksukoulu voisi olla kokeilemisen arvoinen jossakin vaiheessa:)

  VastaaPoista