lauantai 1. toukokuuta 2010

Kurkku on herkku

Vappuna ulkona oli harmaata eikä tuntunut vapulta. Laitoin kuitenkin vähän serpentiiniä esille ja ostin simaa (ehkä ensi vappuna opettelen tekemään sitä itse). Illalla katettiin olohuoneen pöydälle kanansiipiä, kurkkua ja dippiä. Vauva yritettiin saada viihtymään lattialla sen aikaa, mutta istumaanhan hänen on päästävä, aina vaan. Sitten keksin antaa hänelle palan kurkkua. Ja voi sitä riemua! Tyttö jyysti vihannestansa aivan haltioissaan, taisi viileä kurkku tuntua ihanalta ikenissä. Kun kurkku otettiin välillä pois, lapsi huusi suoraa huutoa! Ei muuta kuin kurkku takaisin käteen ja onnellinen lussutus jatkui.

Näin meillä siis aloitettiin kiinteät, kirjaimellisesti :)

Illalla vaihdoin tytölle yöpukua päälle ja ennen vetskarin sulkemista annoin vauvan mahaan isoja imupusuja.  Palkinnoksi sain hysteeriset hekotukset.

Ehkä tämä oli kuitenkin maailman upein vappu. Vaikkei vapulta tuntunutkaan.

10 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen :)
  Meillä maissinaksut on herkkua :D Tosin niistä kyllä seuraa aikamoinen sotku...

  VastaaPoista
 2. Ihana Miete!
  Kyllä, kurkun imeskely on meidän pojankin mielestä ihanaa :). Tajuttiin antaa suikale kouraan reilu viikko sitten kun toinen katseella seurasi jokaista suupalaa ruokapöydässä- missä pitää istua silloin kun vanhemmatkin istuvat. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana Miete ja niin kovasti kasvanut! En olekaan tajunnut vielä antaa kurkkua maisteltavaksi. Kovasti poitsu katselee sylissä, kun itse laittaa ruokaa suuhun. Ja me saatiin ihan ensimmäinen hammaskin jo!

  Kyllä on vaput muuttaneet muotoaan, mutta yhtään ei harmita :)

  VastaaPoista
 4. voi pitääpä ostaa itekki kurkkua ja antaa tytölle :)

  VastaaPoista
 5. Meillä ei niinkään tykätä kurkusta, mutta riisikakut on tällä hetkellä "se juttu". Maissinaksuja pitäisi yrittää muistaa ostaa joku päivä niin voisi kokeilla mitä meillä tykätään niistä. Oletteko te kokeillu? :)

  VastaaPoista
 6. Hei vähän hyvä idea antaa kans pojalle kurkkua ! :D Meillä tykätään myös ihan sikana niistä maissinaksuista, mutta ne on kyllä niiiin sotkuisia ettääää !

  VastaaPoista
 7. Meilläkään ei ollut koti täynnä ilmapalloja tai serpentiinejä, mutta siitä huolimatta taisi olla paras vappu ikinä!

  Me ei olla annettu tolla tavalla kurkkuu Stellalle, mut näyttää teillä maistuvan niin hyvin, että pitää kokeilla. Pitäis kokeilla noita maissinaksujakin!

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista:) Kurkkua on nyt pari kertaa kokeiltu ja tänään ostin meille niitä maissinaksujakin kommenttien innoittamana!

  VastaaPoista