maanantai 3. toukokuuta 2010

Nukahtamaisillaan


Olen tosi tyytyväinen noihin Pop-ostoksiin. Ja ihanaa, että vihdoinkin Lindexin maatilapipo ja -huivi pääsivät käyttöön. Cupcaken fleecehaalari sai tuosta valkeastaunelmasta haastajan. Täytyypä ulkoilla paljon, että ehtii kaikkea käyttää...


Käytiin eilen kirppiksellä. Siellä olisi ollut pieni vaaleanpunainen pöytälamppu 2 € ja vaaleanpunaiset pitsiverhot 4 €. Molemmat olisivat olleen ihan kivoja hankintoja tulevaan tytön huoneeseen. Mutta äidilläpä ei ollutkaan käteistä mukana kuin euron verran, joten sinne jäi prinsessasisustukset tällä kertaa. Sain kuitenkin eurolla ostettua peräti kahdeksan kappaletta Painonvartijat -lehtiä. Kerään niistä kivat ruokaohjeet talteen ja saatanpa niistä pienen postauksenkin väsätä...

Aurinkoista viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ihanan raikkaat nuo vaatteet! Ja tyttö niin tyytyväisen näköinen :-D

  VastaaPoista
 2. Niin söpö pieni mutruhuuli valkoisessa haalarissaan. Ja kuten sanoit vaihtelu virkistää!
  Mä olen huono pitämään käteistä mukana ja olenkin miettinyt että kirppareillekin (ja muihinkin kesätapahtumiin) pitäisi saada joku kännykällä toimiva "paypal".

  VastaaPoista
 3. Toi valkea haalari on kyllä kaunis; tosin eihän sekään vedä vertoja teidän Tyttösen suloisuudelle;-).

  Täällä keski-uusimaalla liikkuessa aika monella kirpparilla voi jo maksaa kortilla, mikä on tosi hyvä juttu. Tosiaan, harvoin sitä tulee käteistä rahaa enää nostettua kun kortti käy joka paikkaan.

  Mukavaa alkanutta viikkoa teille!

  ps. ja joo, ne reseptit kuulostaisivat hyviltä!

  VastaaPoista
 4. Ihana toi haalari ja pipo kruunaa kaiken!

  VastaaPoista
 5. Miten söötti Miete on ! Mitkä pusuhuulet :)(: !
  ja todella kivat noi maatilakuvioiset systeemit.

  VastaaPoista
 6. Jassu: Juu en malttais enää muuta pitääkään kun tuota valkoista pukua:) Tykkään!
  Anni: Hyvä idea toi kännykällä maksaminen! Sen mymärrän hyvin, ettei pikkukirppiksillä kannata korttimaksusysteemiä pitää, sillä se tulee pienyrittäjälle tosi kalliiksi!
  AAmunkukka: Tampereellakin on toki isoilla kirppareilla korttimaksu. Toisaalta kirppistunnelmaan köteinen jotenkin sopii: näkee konkreettisesti että muutamalla kolikolla saa kaikkea kivaa :)
  Sini: Kiitos:)
  Jensba: Mä jo raskausaikana toivoin, että vauva perisi isänsä täydelliset huulet:) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista