keskiviikko 18. elokuuta 2010

Join us with the rabbit dance and put your hand togetherIhana t-paita ja pehmoinen lippis löytyivät kirppikseltä yhteishintaan 2,5 €. Kokomerkinnästä 62 päätellen kyseessä on tunika/mekko, mutta toimii mielestäni myös t-paitana vähän isommallakin tytöllä. Lippiskin on juuri sopiva!

Huomatkaa pupu, jonka kädet ovat yhdessä pienellä nepparilla ♥

7 kommenttia:

 1. Onpa söpö pupunen :)
  Mä tykkään tästä muodista kun kaikki mekot ja housut menee tosi pitkään. Mekot myöhemmin tunikoina tai paitoina ja housut capreina. Meilläkin oli nyt kesällä vielä jotain 62cm vaatteita käytössä juuri tuolla periaatteella :)

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihana pupusetti. Löysit varmaan Pirkan Kirppikseltä? Itsekin hypistelin tuota, mutta on liian pieni mun tyttöselle. Suloinen löytö :-))
  -Irkku

  VastaaPoista
 3. Ihana löytö! ja mihin hintaan... :)

  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Mielettömän söpö setti:) Blogissani on sulle jotain:)

  VastaaPoista
 5. Petuli: Nimenomaan! Juuri katselin yhtä söpöä tunikaa ja mitin laitanko sen jo kirppiskasaan, sitten tajusin, että se voi ihan hyvin mennä vielä ensi kesänä ja kun on talvi välissä, se tuntuu jälleen kuin uudelta vaatteelta!
  -Anni-: Kiitos:)
  Anonyymi: Pirkan kirppikselt' löysin, hauska sattuma että olet katsellut samaa vaatetta ja nyt sitten löysit sen täältä blogistani:)
  Krista: Kiitos:)
  Jessica: Kiitos:)
  Anni: Kaunis kiitos tunnustuksesta♥

  VastaaPoista