keskiviikko 25. elokuuta 2010

TunnustuksiaVillaa ja vaniljaa -blogin Anni ilahdutti minua tunnustuksella. Lämmin kiitos! Muistan kun ensimmäistä kertaa eksyin lukemaan Annin blogia, ahmin heti kerralla kaikki postaukset läpi. Käykäähän kurkkaamassa suloista Onni-poikaa ja aivan ihania ja inspiroivia sisustuskuvia Annin blogista.

Sain tunnustuksen myös Lauran ja Venlan äidiltä Maailmani -blogista. Tämän blogin kuvat ovat vangitsevia ja valloittavia. Harmi ettei pelkästään upeita kuvia katsomalla voi itse oppia valokuvausta!

Haluan ehdottomasti laittaa tunnustuksen eteenpäin:

Essiinalle Se vielä yksi -blogiin
Essiina viisi kertaa kokeneempana äitinä jaksaa lueskella mietteitäni ja ilahduttaa minua usein mukavilla kommenteillaan:) Essiinan "se vielä yksi" on Mietteen kanssa saman ikäinen ja onkin ihana saada vertaistukea ja seurata Mietteen ikätoverin kasvua ja kehitystä.

Tassulle Kissalan elämää -blogiin
Tassu on pikkumiehen äiti, joka rakastaa kissoja ja pitää hyvää huolta maapallosta:) Lämmin kiitos myös Tassulle ihanista kommenteista, joita olet minulle jättänyt! Myös Tassun kanssa meillä on aika samanikäiset vauvat:)

Joissakin blogeissa tunnustukseen on liitetty seitsemän tunnustusta itsestä, joten tässä vielä minun seitsikkoni:

1 Minulla oli loppukesästä ripsienpidennys ja ne oli aivan ihanat!


2 Kehuin blogissani hienosti sujunutta dieettiä, mutta olen sen jälkeen lihonut NELJÄ!!!! kiloa (tästä kuulette vielä...) (enkä ole edes raskaana...) .

3 Luin juuri kirjan "Ken leikkiin ryhtyy...- Julkisuuden himo ja hinta".

4 Menen ensi lauantaina "ulos" ensimmäistä kertaa vauvan saatuani. Ajattelin tosin tulla aikaisin kotiin. Ja olla ajokunnossa.

5 Muutimme nykyiseen asuntoon kolme kuukautta sitten ja katselemme jo uutta asuntoa.

6 Yritän parantaa englanninkielentaitoani ja aloitan pian kielikurssin.

7 Tapasin tänään ystävän lähes kahdenkymmenen vuoden takaa.

6 kommenttia:

 1. Ihania tunnustuksia ja tuo siilisarjakuva oli ihan loistava! :-D

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia paljastuksia, lisätietoja odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos tunnustuksesta!! :) Olipas mukava ylläri!!!

  Tuosta Kiroileva siili- sarjisstripistä, että oon juuri tuon samaisen stripin vienyt aikoinani työpaikkani kahvihuoneeseen :) Jotenkin se on vain niin osuva...

  VastaaPoista
 4. Jassu: Tuollainen siilisarjis pitäis varmaan laittaa myös jääkaapin oveen;)

  Anni: Eiköhän niitä lisätietoja tipu, pikkuhiljaa:)

  Tassu: Ole hyvä! Toi siilisarjis olisi kyllä hyvää työpaikkahuumoria myöskin!

  VastaaPoista
 5. Oon havainnut hyväksi kielikylpymetodiksi lukea nettilehtien artikkeleita tai kevyttä viihdekirjallisuutta ulkomaankielellä, vähän riippuen siitä mitä kerkiää. Sanoja ei kannata ruveta sanakirjasta kaivamaan, ellei joku sana jää mietityttämään tai esiinny useita kertoja. Aloitin saksan freesaamisen pari vuotta sitten saksaksi käännetyillä Miss Marpleilla (jotka oon lukenut joskus suomeksi, mikä helpotti alussa kovasti kärryillä pysymistä), hyvällä teellä ja kekseillä. Echt prima.

  VastaaPoista
 6. Esikko: Kiitos kivasta vietistä:) Olenkin kirppareilta metsästänyt sellaista kevyttä hömppäkirjallisuutta in english, sellaista mitä tykkään muutenkin lukea:) No, yksi kirja on hankittuna enkä ole vielä alkuun päässyt:)Hyvä vinkki, ettei sitä kannata lähteä sanasta sanaan suomentamaan. Täytyisi tosiaan etsiä myös netistä kivoja blogeja tms. Lisäksi olen lainannut kirjastosta kuuntelu-cd:itä, eniten pitäis kuitenkin aktivoida tuota suullista kielitaitoa...

  VastaaPoista