tiistai 28. syyskuuta 2010

Haalarikysymysten äärellä

Olen säätänyt urakalla Mietteen talvivaatteiden suhteen. Takkia on tullut ja mennyt. Kolmesta Cupcaken takista kaksi on jo lähtenyt uudelle omistajalle. Haalareita on kohta kolme, kaikkia ei kyllä varmaan meille jätetä... mutta mistäs muka raaskisin luopua?
Haalari numero yksi on Minymolta. Ihana huutonet-löytö. Haalari suloisine asusteineen ansaitsee ihan oman postauksensa, joten palaan siihen vielä.

Haalari numero kaksi on blogiklassikko;) Vielä matkalla meille.
Ajattelin että jos ne ennätyspakkaset kerran tulevat, tarvitsemme ohuen ja notkean haalarin (=Minymo) lisäksi tuollaisen muhkean ja superlämpimän. Mutta hei onkohan Ticket 74 talveksi liian pieni meidän nyt jo hiukan yli 74 senttiselle tytölle?

Haalari numero kolme on piristävän erilainen. Raikkaat värit ja kissat tekivät vaikutuksen ja heti nähtyäni haalarin päätin hankkia sen meille tammialesta. Mutta en sitten voinut vastustaa noita Elloksen alekuponkeja joita tulee ovista ja ikkunoista...Onko teillä kokemusta Me Toon haalareista? Käyttömukavuudesta, laadusta ja mitoituksesta. Pelkään että tästä taas klikkasin aivan liian ison koon (86)! Voi kunpa tuo olisi meille hyvä!

8 kommenttia:

 1. Ei varmastikkaan ole :)
  http://prinsessanaarteet.blogspot.com/2010/08/pienia-helmia-ja-suuria-haalareita.html tossa millillä on päällä 74cm haalari ja se on vasta meillä lopputalven haalari :D ei tyttö pysty toi päällä kävelemään vielä :D

  VastaaPoista
 2. Ihania haalareita! Voi kun tytöille on niin kauniita värejä. Ja tottakai pitää olla erilaisia eri säähän ja käyttöön. :) Oma kokemukseni Ticketin vaatteista on, että ne ovat varsin reiluja kooltaan. Meillä näyttäisi menevän viime talven 98cm vielä tänä talvena nyt 103cm pitkälle pojalle. Tosin olen kuullut, että olisivat nyt muuttuneet enemmän kokoaan vastaaviksi.

  VastaaPoista
 3. Mä täällä taas mietin, että onkohan tuo sama haalari meidän tytölle liian iso ens talvena! Se ei tosin ole kotiutunut vielä... 8 kk ikäisenä pituus oli 70 cm (tyttö syntynyt 1/10). Jännityksellä odotan, tarviiko se kuitenkin vaihtaa vielä kokoon 68..

  VastaaPoista
 4. Haalarikysymysten äärellä on täälläkin oltu viime aikoina ;D. Tuo Ticketin haalari on kyllä todella reilua mitoitusta. Meilläkin koko 74, ja on liian iso vielä tällä hetkellä. Ehkäpä lopputalvesta sitten..

  VastaaPoista
 5. Meillä oli toissa talvena silloin 1-1,5 vuotiaalla Ticketin baby baggie koossa 74 ja oli oikein sopiva koko talven. Koot tosin ovat tuosta jonkin verran pienentyneet. Tyttö oli maaliskuussa 1,5 vuotiaana noin 77 pitkä. Samaan aikaan oli käytössä Me Toon takki kokoa 86 cm. Takki oli alkutalvesta hiukan reilu ja lopputalven sitten sopiva. Merkin haalareiden mitoituksesta ei tosin ole kokemusta.

  VastaaPoista
 6. Jostain syystä eksyin vasta nyt blogiisi ja täytyy sanoa, että tykkään oikein paljon!
  Lukijaksi heti:D

  Ihania haalarihankintoja!
  Ja näytähän jo se haalari numero 1.

  VastaaPoista
 7. Luulisin että 74 on tuossa Ticketisstä teille sopiva. Meillä on talveksi 68. Ja sähän voit sitten myydä sen mulle, jos jää teille pieneksi kesken talven ja jos meidän haalarille käy samoin ;)

  86 kuulostaa aika isolta, mutta en tunne tuon vaatemerkin kokoja :)

  VastaaPoista
 8. Kommentoin nyt kaikille näin yhteisesti... Tuo Me Toon haalari näytti olevan sen mallinen, että vartalossa on paljon mittaa, mutta hihat ja puntit eivät olleet 86-senttiseksi haalariksi erityisen pitkät. Odotin että haalari olis ollut luonnossa tosi kiva, mutta ei se sitten sytyttänytkään. Palautukseen meni.

  Ticketin 74 senttinen haalari on taas meille juuri nyt passeli. Voi olla että puntit jäävät lyhyiksi talven aikana. Jos on kiinnostusta niin saatan laittaa haalarin joulun jälkeen jo eteenpäin...

  VastaaPoista