torstai 30. syyskuuta 2010

Ou shit!

Liityin vasta kesällä facebookkiin. Päivitykseni tänään oli selvästi tykätyin(!?) kaikista tähänastisistani.

Terveisiä perheestä: Lapseni söi tänään kissanpaskaa kissanhiekkalaatikosta. Hyvin näytti maistuvan.

Että sellaiset metkut Mietteellä tänään. Ja kakasta puheenollen, se on tullut jo muutaman kerran pottaankin!

pst. Mulla on nyt aika kiireinen elämäntilanne menossa. Anteeksi blogihiljaisuus, omassa ja etenkin muiden!
pst pst. en nyt keksinyt tähän postaukseen mitään sopivaa kuvaa;)

11 kommenttia:

  1. Meillä ei onneks olla VIELÄ pötkylöitä maisteltu, mut jos alkaa olla epäilyttävän hiljaista, niin tietää mistä neitiä etsiä :D
    Joka päivä -monta kertaa- hän on kaivuu hommissa. Käsi luukusta sisään ja ihanaa hiekkaa, YÖKS!!!
    Ja yleensä se pissinen hiekka on parasta. Pakko joku salpa kohta tohon vessan oveen hommata, jos alkaa oikeesti toi kaivuu niin kovin kiinnostaa.

    VastaaPoista
  2. Älä välitä. Näitä sattuu :D
    Meillä Lumia söi tuossa pari kk taaksepäin myös kissinkakkaa. Oltiin hiekkalaatikolla leikkipuistossa, tyttö sieltä hiekan uumenista jotain kaivoi ja laittoi toki suuhunsa ennen kuin kerkesin juosta paikalle. Juuri kerkesi vähän lipaista ennen kuin kerkesin repiä kädet sauusta ja kakan käsistä. Onneksi paska oli kovettunut ja hiekanpeitossa, eikä siitä mitään tullut. Mut oli se silti sitä.. YÖH !

    No, oliko samana vai seuraavana iltana kun veti ruokapöydässä kunnon niskalaukauksen, heitin tytön kylppäriin ja lähdin kiikuttaa juoksujalkaa vaippaa roskikseen. Takaisin palauttuani tyttö maiskuttel ikuuluvasti suupielet ripulissa. Meinas kyllä purjoliisa tulla itellä vierailulle,,

    Että näin. Tekevälle sattuu :D
    Silloin ei naurattanut, mut onhan se näin jälkikäteen aika ironista.
    Ja tais olla mullakin yksi tykätyimmistä tila-päivityksistä facebookissa.

    VastaaPoista
  3. Älä huoli, meillä on kerran maistettu marsunpökälettä....

    Ja tuohan se on naamakirjassa, että tykätyin on yleensä kun jollekin sattuu jotain :)

    VastaaPoista
  4. Aikoinaan, ennenkuin meillä oli allargioita todettu, asusteli kaksi kissaherraa kanssamme ja kyllä esikoinen söi niin kissanpaskaa kuin kuivamuonaa ja raapimispuun tuohtakin=DDD

    VastaaPoista
  5. Heh heh, ihan kiva ilman kuviakin;-) Onnea pottatuotoksista, harjoitukset siis kannatti! Yleensähän tytöt tuppaavat olemaankin sen verran nohevampia että oppivat pottailut hetkessä-tässä hyvä esimerkki. Muistan kun ihmettelin aikoinaan kun äidit kertoivat heidän 1v 6kk:n vanhojen tyttölasten olevan täysin päiväkuivia ja käyvän potalla..ei tullut kuuloonkaan meidän poikien kanssa. Esikoinen opppi menemään itse 2vuotiaana ja tämä nuorimmainen jääräpää juuri ennen 3v.synttäreitään;-) mutta kyllä se arkea helpotttaa huomattavasti mitä nopeammin nuo vessajutut sujuvat.

    Tsemppiä ja kuulemisiin!

    ps. älä huoli; tuskin Miete on ainoa laatuaan, siis kissanlaatikolla kävijä;-)

    VastaaPoista
  6. Meillä on koira, joten tällaista ei ole vielä tapahtunut, mutta kauhulla odotan talvea, kun pihalla ne koiranjätökset muuttuu niiksi ylikiinnostaviksi väripalloiksi.

    VastaaPoista
  7. Jaiks, pikkaisen saattoi äiskän mahaa vääntää? :-D

    Minä olen kuulemma vaippaikäisenä vain maistellut vaipasta omaa tuotantoani, tuo makuelämys taisi jäädä väliin. Sen sijaan olin ehtinyt myös maalata maakuuhuoneen samalla tavaralla... Kyllä lapset ovat sitten luovia!?!

    VastaaPoista
  8. hahahha voi ei :D

    Tosi ihana sun uus blogin ulkoasu!

    VastaaPoista
  9. Ehhehheh, eikä??? Aivan loistava -noin niinku ajatuksen tasolla mutta... No. Kaikista näistä makuelämyksistä se vahva vastustuskyky vaan kasvaa, vapise Actimel ;)

    VastaaPoista
  10. Kiitos myötätuntoisista ja hauskoista kommenteista:) Täällä edelleen jatketaan kilpajuoksua kissanhiekkalaatikolle...ja monia muita metkuja!

    VastaaPoista