tiistai 5. lokakuuta 2010

Aamupäivää


Tänä aamuna heräsin ihanan höpöttelevän ja taputtelevan pikku könyäjän vierestä siinä vähän seitsemän jälkeen. Pussailtiin ja halittiin siinä aikamme ja kipitettiin alakertaan vaipanvaihtoon, minkä jälkeen Miete leikki olkkarin lattialla ja katseli vähän piirrettyjä telkkarista. Sitten syötiin aamuvelliä ja kun äidin silmä vältti, kaatui velli pitkin pöytää.

Aamupalan jälkeen vetkuteltiin hetki vielä sisällä, mutta pakkohan se oli taas pukea ulkovaatteet päälle... Lähdettiin ulos keinumaan, jonka jälkeen äidillä oli yritys hyvä kymmenen nukuttaa lapsi vaunuihin. Uni ei nyt maittanutkaan, joten lähdettiin kauppaan, mentiin lounaalle Heseen ja pyörähdettiin kirppiksellä. Miete nakerteli lähinnä ruisleipäpalaansa ja nautti suunnattomasti kun sai jälkiruuaksi noukkia lautaselta banaaninpalasia suuhunsa. Ihan itse. Viereisen pöydän täti sanoi, että tytön silmissä asuu aurinko: "Mene ja tee koko maailma iloiseksi". Olipas todellinen runotäti.


Nyt tyttö sitten nukkua tuhisee ulkona vaunuissa. Ja äitiä laiskottaa. Taidan ottaa hyvän asennon sohvannurkasta, ottaa läppärin syliini ja sukeltaa blogeihinne.


kuvat noin viikon takaisia, ei ole lapsiraukalla edes kenkiä jalassa

3 kommenttia:

 1. todella kiva toi hupan haalari kyllä tossa vaaleanpunaisessakin :) (:

  Siis vauvalle kenkien laitto... onko mitään muuta yhtä paskaa puuhaa !??????????? Siis oishan ne kivat, mut mun mielestä vaan hirveen vaikee laittaa !!!! Mulla menee aina niiiiin hermot..

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia Mietteestä <3
  Tosi nätit nuo ulkoiluvaatteet!

  VastaaPoista
 3. Jensba: Niin onkin:) Mua ei kans jaksa yhtään huvittaa toi kenkien hankinta. Ne maksaa paljon ja niitä on vaikea saada jalkaan... Puen mieluummin ne tuhennet sukat päällekäin, kyllä tarkenee:)

  Ciancia: Kiitos♥

  VastaaPoista