keskiviikko 8. syyskuuta 2010

My Rocking WardrobeOlen aivan hullaantunut.

12 kommenttia:

 1. Mizumi aloitti silloin ihan hyökyaaltomaisen tilausryntäyksen tuolle merkille ja moni kertoikin sitten kokemuksiaan vaatteista. Jos en ihan väärin muista, niin vaatteet olivat pienehköjä? Joku varmasti kertoo lisää.

  Tuollaisen muffinsipaidan ja jonkun tunikan voisin tytölle ottaa, osa menee jo vähän makeaksi omaan makuuni :-)

  VastaaPoista
 2. Minunkin mielestä nämä on ihania. Myös pojille löytyy kivoja juttuja, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi tilata (on niin hankalaa ulkomailta :P).

  VastaaPoista
 3. En ihmettele hullaantumista :)
  Meille jotain keväällä tilailin, mutta vaikka reilua kokoa tilasin niin pieniä olivat, että aika pientä mitoitusta, erityisesti housujen vyötärö on todella napakka!

  VastaaPoista
 4. Ompas veikeen näköisiä. Todella herkullisia nuo muffinssit! :)

  VastaaPoista
 5. Kappas, mulla odottaa julkaisua postaus samasta merkistä=)

  VastaaPoista
 6. MRW on kyllä yksi mun suosikkinettikaupoista! Pojille kaikkea kivaa ja toimitus suht nopeaa ajateltuna että postittavat Etelä-Koreasta! =)

  VastaaPoista
 7. Jassu: Mua taas jotenkin viehätti tuo runsaus! Tein fiiliksissäni niin naurettavat kuvatekstit, että päätin poistaa ne ja antaa kuvien puhua puolestaan:) Mizumi kävi muuten mielessä, kun tein tätä postausta, täytyykin käydä kurkkaamassa hänen blogistaan MRW-postauksia:) Itse löysin kaupan Pimpam-blogin kautta. Kiitos mitoitusmaininnasta:)

  -Anni-: Tosi hyvä kuulla! Juuri nyt en ole tilaamassa (vaikka tuo valkoinen ulkotakki kaikkine härpäkkeineen kyllä houkuttelisi:)), mutta täytyy kyllä sitten varautua ottamaan reilusti isompi koko. Pikku riski tuohon nettishoppailuun aina sisältyy, mutta parhaimmillaan se on sen arvoista:)

  Ciancia: Niin on♥

  jarna: Ihanaa, odotan innolla:)

  MrsAgatha: Kiva kuulla! Nyt uskallan varmasti itsekin jossain vaiheessa tilata:)

  Sussu: Enpä tullut vielä katsoneeksi mitä pojille on tarjolla, mutta ihanaa että heillekin on tehty kivoja juttuja!

  VastaaPoista
 8. Enkä yhtään ihmettele;-) mä haluaisin nuo kengät, vaikka kaikki!

  VastaaPoista
 9. Mä en itse asiassa koskaan ole tilannut tuolta itse mitään! Maaliskuussa luulin, että ne olisivat meille liian isoja, koska koot alkoivat yhdestä vuodesta. Sitten kun ensimmäiset tilaukset olivat saapuneet, kävikin ilmi, että mitoitus oli pientä. Silloin mun suosikeista taas oli jo koot loppuneet. Mutat pitäisi itsekin mennä kurrkimaan uudelal silmällä!

  VastaaPoista
 10. Jessica, Emmy ja Aamunkukka: Kiitos kommenteista:)

  Mizumi:Onneksi sivuilla on vaatteen mitat aika hyvin kuvattu. Luulen, että meidän 9-kuiselle kannattaa tilata kokoa 2-3 vuotta, se 1-2 saattaa olla tosi pieni. Yksi mekko löytyi, jonka olisin todella halunnut, mutta siitä oli sitten koot loppu. Aion kyllä itsekin pitää jatkossa sivuja silmällä:)

  VastaaPoista