tiistai 14. syyskuuta 2010

pili pili pom pom pom

Kyllä on ajat muuttuneet siitä kun lähdin maallekin kyläilemään korkokengät jalassa. Nykyään haaveilen kumisaappaista. Olen kytännyt näitä Tretornin ihania saappaita pitkään. Monesti ne ovat olleet kokonaan loppu, toisinaan on ollut vain vääriä kokoja tarjolla. Nyt kuitenkin tärppäsi ja minä pääsen pian pomppimaan lätäköihin! Tervetuloa sateinen syksy!


- kapealestinen citysaapas
- säädettävä nyöritys takana varressa ja piilovetoketju varren ulkosivulla
- luonnonkumia
- pehmeä, roosa fleecevuori
- ulko- ja sisäpohjaominaisuuksiltaan lenkkarimainen saapas
- sopivat väritykseltään hienosti meidän neidin uusiin rattaisiin ;)


EDIT: Tietääkö joku, miten noi kuvat saisi lisättyä siten, ettei noita kuvan reunoja näkyisi ollenkaan. Postauksen kirjoitusvaiheessa kuvan reunat eivät näy, mutta julkaistussa tekstissä näkyy:(

19 kommenttia:

  1. Ei ole kumpparit enää niin niinkuin ennen..tosi kauniit ja noilla kelpaa vaunutella : ) ja vielä sävysävyyn vaunujen kanssa.

    VastaaPoista
  2. Nykyisin kelpaakin katsella kumisaappaita, kun niistäkin tehdään kauniita!

    Mä oon pähkäillyt myös kuinka kuvat saisi laitettua ilman reunoja. Joten jospa joku osaisi neuvoa :)

    VastaaPoista
  3. Iiiihanat saappaat! Myös mulla on olleet kumpparit ikuisuuden ostoslistalla. Haluaisin Hunterit, mutten jaksa maksaa sitä 160 euroa (!!!) jonka ne täällä maksavat...

    Reunukset saa ainakin siten pois, että valitset mallinsuunnittelutyökalussa lisäasetukset ja edelleen reunuksen väri, ja muutat se väriltään valkoiseksi. Silloin tosin katoaa kehykset myös blogin nimestä.

    VastaaPoista
  4. Oi vitsit... jos liikkuisin ulkona (muutenkin kuin juosten :) ) niin haluaisin kanssa nuo saappaat - ihanat!

    Ne kehykset saa pois nykyään näköjään tuolla bloggerin mallin suunnittelutyökalussa. Sieltä kohdasta lisäasetukset valitse kohta reunuksen väri ja kokeilepa valkoista :)

    VastaaPoista
  5. Vau mitkä kumpparit! Alkoipa himottamaan. Mulla on Espritin oranssit useamman vuoden takaa, eivät oikein enää sovi tyyliin (sienimetsään mä ne ostinkin...)

    Tuo kehysjutun saat säädettyä sieltä ulkoasu-suunnittely työkalu whatever-mallin lisäasetukset. Sieltä voit valita mieleisen reunuksen värin, joka tässä tapauksessa olisi siis valkoinen. Se vaan vie sitten kehyksen kaikista kuvista, onko se mitä haluat? Mä olen saman kanssa arponut, noihin lainattuihin kuviin sopisi hyvin olla ilman kehyksiä niin että ne vaan "leijuu", mutta valokuvat musta on kivat kehyksillä. Päätöksiä, päätöksiä...

    VastaaPoista
  6. Ihanat! Olen itsekin noita katsellut monen monta kertaa, mutta tällaiselle paksupohkeelle eivät sovi :/ Perinteiset hait multa löytyy kyllä vaaleanpunaisena, mutta ne alkaa olla jo aika kulahtaneet.. Viininpunaiset tai keltaiset hait tilalle kiehtoisivat jotenkin nyt kovasti :)

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista, saappaat ansaitsevat kyllä ihailua:)

    Ja tosi paljon kiitoksia tuosta kehysohjeesta! Täytyypä kokeilla ja katsoa miltä nuo omat kuvat sitten näyttää. Ainakin lainatuissa kuvissa kehyksettömyys on tosiaan kaunista.

    VastaaPoista
  8. Lotta: Näin eilen yhdellä nuorella äidillä keltaoiset hait, oli kyllä tosi söpöt. Ihana väripilkku harmaaseen syksyyn...

    VastaaPoista
  9. Oi, toi on hyvä malli(mulla lämminvuorisena, tummanruskeana ihan samat) istuu todella hyvin jalkaan mutta tosiaan varret ovat hyvin naftit, eli vähänkin lihaksikkaammat pohkeet ei tuonne mahdu. Mutta tuota mallia saa matalallakin varrella,-) ihana tuo vaaleanpunainen vuori, on just sun näköiset kumpparit!

    Kivaa päivää, täällä sataa jo..

    VastaaPoista
  10. Aamunkukka: Voi, toivottavasti mulla ei oo liian treenatut pohkeet;) Sit täytyy vaihtaa... Kivaa syyspäivää sinne teillekin!

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä. Olen itsekin noita "kytännyt" ja nyt lähti tilaukseen - 40 % alekoodilla. Tosin vain muutama pari oli mun kokoa jäljellä, joten toivottavasti nuo saan. Elloksesta kun ei aina tiedä... viimeksikin osa tuotteista oli loppu, vaikka niille toimitusaika vahvistettiin.

    VastaaPoista
  12. Ompas ihanat saappaat kerrassaan!!! Ihana nyöritys ja väri ja kaikki :)

    VastaaPoista
  13. Samat saappaat on tulossa tännekin =)
    Käytin niihin jälleen kerran Elloksen -50% alen joten hintaa niille jäi vaan 22,45,-

    VastaaPoista
  14. Tosi ihanat, onneksi mulla on edelleen ne paksut pohkeet niin ei tarvitse kuolailla :)

    VastaaPoista
  15. Noilla kelpaakin lätäköissä pomppia! Hienot!

    VastaaPoista
  16. multakin löytyy noi ja ovat tosiaan aika kapeeta.. pohkeet kyl hyvin mahtuu, mutta nilkan kohdalta ovat tosi tiukat. vaikee saada pois jalasta :D

    VastaaPoista
  17. Laitan sitten vielä raporttia, miltä saappaat tuntuvat käytössä:) Harmi kun en tajunnu tota -40% alekoodia ja käytin sen "osta 100 eurolla saan 25 euroa alennusta" -koodin. Eli saappaiden lisäksi mun oli p a k k o tilata jotain pientä myös Mietteelle;)

    VastaaPoista
  18. Ihanat saappaat.

    Ihan hyvä ettet muistanut alekoodia ;)

    VastaaPoista