torstai 2. syyskuuta 2010

Syysflunssaa ja päällimmäiset Mietteet

Tämä alkuviikko on mennyt flunssan kourissa. Miete on tukkoisuudestaan huolimatta energinen pakkaus, mutta itsellä on veto poissa. Tekisi mieli bloggaillakin vaikka mistä, mutta en jaksa rakentaa yhtä postausta alusta loppuun:) Ja tämä tietokoneen hiirikin vaihteeksi taas jumittaa, mikä estää jonkin verran tätä blogitoimintaa, lähinnä siis copy-pasten käyttöä ja sitä kautta mm. linkittämistä.

Kaikesta huolimatta:

♥ Miete on nyt viikon verran kontannut ja voi että kuinka ihanaa sitä on seurata!

♥ Menemme tänäiltana vauvauinnin infotilaisuuteen

♥ Muutin yläkerran vitriinikaapin Mietteen vaatekaapiksi ja siitä tuli aika ihana. Otan siitä kuviakin kun jaksan.


Hiekkalaatikkoakin on kokeiltu jo. Hupan haalari sai kaverikseen Reiman asusteet.

22 kommenttia:

  1. Toivottavasti flunssa pian ohi pieneltä.

    Kesän blogi paussin jälkeen, kirjoittelen taas täällä meidän arjesta.
    http://tutkijajaaiti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Liikkeelle lähteminen on tosi ihana vaihde, lapsi muuttuu kuin silmissä. Kaikki ne asiat, joita ei ennen saanut käsiinsä, pitää tutkia. Ja pistää suuhun :D

    Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  3. Onnea pienelle neidille uudesta taidosta! Kohta mennään ja kovaa :)

    VastaaPoista
  4. Onnea uudesta taidosta pikku rinsessalle ♥

    Tuo haalari on todella suloinen paljon suloisempi vielä päällä kuin kuvassa !

    VastaaPoista
  5. IHANA MIETE TAAAAAS KERRAN :) Aina mä kai sanon niin, mutta kun se vaan on niin söpö!!!

    Oi että teillä kontitaan, ONNEA!!! Se oli munkin mielestä aivan uskomattoman ihanaa katseltavaa kun Arttukin konttas. Ostettiin videokamerakin ihan sen takia jo aikaa sitten, että varmasti ehdittiin saada konttaus videolle :) Sitä kun ei sitten enää koskaan näe, kävelyä näkee koko elämän, toivottavasti <3

    Toivottavasti paranette pian, ja pääsette ulos leikkimään, tosi ihana haalari jota kelpaa ulkoiluttaa ;) ... ja sen sisältöä kans :)

    VastaaPoista
  6. Meillä iski kanssa syysflunssa, se ei ole kivaa. Ihana haalari pienellä!

    VastaaPoista
  7. onnea uudesta taidosta :)
    Toi haalari on kyllä nätti... mitä kokoa teillä käytetään muuten tällä hetkellä vaatteissa?

    VastaaPoista
  8. Onnea uudesta taidosta! Konttaamista on niin ihanaa seurata. Ja voi kuinka kovaa kontaten pääseekään. Saa siinä äiti juosta melkeimpä perässä! :D

    Tosi kaunis haalari! Meille tarvittaisiin myös joku haalari syksyksi.

    VastaaPoista
  9. Onnea uudesta taidosta ja tuo haalari on päällä vielä kivampi!!

    VastaaPoista
  10. voi ku söötti tyttö!! Meilläkin kontataan tasan sen verran kun kädet jaksaa kantaa :D Aika äkkiä kumminkin tuo meidän jössikkä tössähtää maahan ja lähtee ryömien jatkamaan .. :) Nouseminen kaikkea vasten on nyt kovinta huutoa. SÖPÖÖÄÄÄÄ

    Ja toivottavasti sielä parannutaan pian flunssasta :) Meilläkin flunssa meni täälä kaikki läpi, mutta onneksi viipyi vaan pari päivää..

    VastaaPoista
  11. Hei! Olen pitkään jo lukenut blogiasi ja ajattelin nyt vihdoin rohkaistua kommentoimaan, ihan vain piristykseksi.

    Blogisi on erilaisesta vaatemausta huolimatta mielestäni kaunis ja ihastuttava. Ulkoisen kuoren lisäksi täytyy sanoa, että kirjoituksiasi on kiva lukea, koska sisältöä löytyy. Vaatteiden ja vempaimien lisäksi alta huokuu rakkaus lapseen ja sen ihmeellisen tunteen herättämä uudellainen vinkkeli elämään. Lisäksi kiitän sinua vastuullisuudesta kuluttajana, kun kuitenkin ostat myös käytettynä. Välillä tuntuu että blogimaailman kulutushysteria sekoittaa vakautuneemmankin pään. :)

    Kiitos siis monella tapaa kauniista blogista! Toivottavasti paranette pian ja jaksat naputella taas meidän muiden harmaata syksyä lämmittämään teidän elämästä. :)

    Shallot

    P.s. Vauvauinti <3

    VastaaPoista
  12. Nukenkaulus: Kiva kuulla, että olet taas palannut blogimaailmaan! Tulen pian kurkkimaan:)

    Mizumi: Todellakin, ihana ja odotettu vaihe:) Lapsi muuttuu ja maailma lapsen silmissä muuttuu. Eiköhän nämä flunssat kohta ole lusittu!

    Marika: Kiitos:) Kyllä tässä saa jo perässä juosta!

    Lumian äippä: Kiitos:) Olen samaa mieltä tuosta haalarista. Suoraan sanottuna en enää edes tykännyt koko haalarista ja aloin pitää sitä liian levottomana kuosiltaan. Mutta kun laitoin haalarin ensi kertaa Mietteen päälle, se näyttikin ihan kivalta. Ehkä se ei johdu itse haalarista vaan siitä että lapsi itsessään on suloinen vähän ylisuurissa syystamineissaan:)

    Lara: Oot ihana♥ Ja toi oli kyllä tosi kivasti todettu, että konttaus on tosiaan lyhyt vaihe ja kävelyä näkee koko elämän -toivottavasti hyvän ja pitkän sellaisen! (Me otettiin myös videolle sitä konttausta, joka ei ole vielä ihan tyylipuhdasta mutta sitäkin hurmaavampaa)

    Saija V-L: Voi että, aika ihme jos tältä flunssa-aallolta kokonaan säästyy. Pikaista paranemista teillekin!

    Jessica: Miete on tasan 74 cm pitkä ja 74 koon vaatteet ovat suurinosa menossa kiertoon (en tykkää sellaisista kinkkanoista vaatteista ja niitä on hankala pukea). Sisävaatteissa ollaan juuri siirrytty 80 senttisiin. Tuo haalari on kokoa 86 ja tosi reilu, mutta ajattelin sen menevän vielä ensi keväänä.

    Ciancia: Kiitos:) Toivottavasti teillekin löytyy mieleinen haalari! Itse en viitsi mitään sadeasuja erikseen hankkia ja tuon haalarin pitäisi olla vedenpitävä. Se jää nähtäväksi miten käytännössä toimii...

    -Anni-: Kiitos:) Olen samaa mieltä haalarista.

    Jensba: Me on nyt flunssailtu jo viisi päivää, viikonloppuna olis kiva jo päästä liikenteeseen ja ens viikolla alkais paljon harrastuksia. Meillähän jäi tuo ryömimisvaihe käytännössä kokonaan välistä ja ylös yritetään meilläkin kammeta (ainakin sen verran että saadaan tehtyä hampailla puumerkkejä tv-tasoon tai sohvapöytään:)) Allu on tosiaan jössikkä♥, paljonkos pojalla on jo painoa? (voi olla että oot sen maininnutkin mutta ku en nyt muista)

    Shallot: Voi, olen tosi liikuttunut ja otettu kommentistasi. Tuntuu että olet osannut lukea niin hyvin minua:) Välillä olen miettinyt, mikä sillisalaatti tämä blogini on, mutta toisaalta tämä on juuri minun näköinen: ensivaikutelma saattaa antaa pinnallisen kuvan, mutta sisältä löytyy paljon herkkää. Olen huomannut tuon blogimaailman vaikutuksen, niin hyvässä kuin pahassa. Välillä ihan "sekoaa" kun blogeissa tursuaa mitä ihanimpia hankintoja ja ostosvinkkejä. Unohtaa, että kolme 150 euron talvihaalaria ei ole ehkä ihan perussetti;) Toisaalta, alunperin blogien kautta (muotiblogit) innostuin taas vuosien jälkeen 2nd handista.
    Lämmin kiitos kommentistasi, reilu viikko vielä ensimmäiseen vauvauintikertaan, odotan innolla!

    VastaaPoista
  13. Tuohon Shallotin kommenttiin liittyen.
    Mä olen viimeiset pari päivää pohtinut näitä blogeissa esiteltyjä syys-ja talvivaatteita, listauksia siitä mitä on ja mitä vielä puuttuu ja yrittänyt ymmärtää, että onko mulla tosiaan niin huono käsitys siitä millä arsenaalilla yksi 1v voi yhdestä talvesta selvitä. Ilman blogeja mä en olis koskaan kuvitellut yhtä haalaria ja yksiä kunnon talvikenkiä enempää hankkivani. Kauppatakki ja kevyemmät kengät erikseen. Nyt mä en tiedä miten me selvitään jos kumpiakin ei ole vähintään kahdet. Ja samalla mietin, kuinka paljon me niitä sitten tosissaan kuitenkaan käytetään... Täällä kyllä oikeasti hämärtyy realiteetit siihen mitä todella tarvitaan ja mitä ostetaan koska vaan halutaan (mutta silti sanotaan ehdottomasti tarvittavan). Ja ne määrät mitä useilta löytyy niin hameissa, paidoissa, mekoissa kuin asusteissakin. Eihän niitä voi millään ehtiä kaikkia käyttää useammin kuin kerran-pari ennenkuin ne ovat jo pieniä. Voihan ne toki sitten myydä eteenpäin lähes käyttämättöminä, mutta mikä on se mieletön tarve omistaa ne kaikki ihanuudet. Ei sillä, kaikkihan tekee niinkuin haluaa ja varat antaa myöten ja tosi mielelläänhän minäkin niitä vaatepostauksia lueskelen :) Se vaan, miten saisi oman järjen silti pidettyä kasassa, eikä lähtisi niihin "välttämättömyyksiin" mukaan ilman kunnon perusteita.
    Joo, anteeksi avautuminen tänne, sattui vaan juuri tähän saumaan kun olen asiaa paljon pohdiskellut!

    Paljon onnea pienelle konttailijalle! Voi että se on suloisen näköistä <3 Tajuttiinkohan me ottaa sitä lainkaan videolle - toivottavasti! Pakko selata nuo tiedostot pian läpi. Voiskohan E:n vielä lavastaa konttailijaksi ;D

    VastaaPoista
  14. Hiukan taidettiin asiaa jo sivuta sun haalaripostauksenkin kohdalla...

    Luulen, että lastenvaatteet ovat joillekin bloggaajille todellinen intohimo ja harrastus. On bloggaajia jotka ovat tosi hyvin perillä eri merkeistä ja hinnoista, sekä kaikenmaailman nettikaupoista. Ostamisesta muodostuu harrastus. Vaatteita tulee ja menee ja mahdollisesti menee vielä aika hyvään hintaankin, kun osataan bongailla suosittuja vaatemerkkejä myös alesta. Raha tavallaan liikkuu kokoajan ja kun vaatteita on paljon, niiden kunto tosiaan säilyy hyvänä.

    Sitten on tällaisia taviksia, jotka tottakai myös oman lapsen myötä ihastelevat suloisia lastenvaatteita ja saavat iloa siitä, että pukevat lapsensa nätisti. Ja kun tällainen tavis sitten innostuu seikkailemaan blogimaailmassa niin päähän siinä menee sekaisin!

    Oikeastaan tosi hyvä, että tätä joutuu nyt ihan ääneen pohtimaan. Olisi tärkeää löytää itselle se kultainen keskitie. Ja olisi tärkeää tiedostaa se, että sitä on helposti vaikutuksille altis ja erilaiset talvivaatteidenhankkimishysteriat yms. ovat tarttuvia. Muistan kun aikanaan oli joku hyvä Elloksen ale menossa ja useampi bloggasi sitten siitä, miten alekuponkinsa käytti. Minulle tuli pakottava tarve itsekin käyttää alekuponki ja ostaa JOTAKIN. Lopulta jätin alekupongin käyttämättä, eikä se näin jälkikäteen kaduta. Ostamalla olisin "hyödyntänyt hyvän alen" (siis menettänyt rahaa) ja ehkä kokenut jotakin yhteenkuuluvaisuuden tunnetta muiden bloggaajien kanssa:) Eikä se ole ainoa esimerkki. Monesti toisten ostokset herättävät itsessä halun OSTAA. Haluaisin todellakin päästä sellaisen yläpuolelle! (Ja ois vähän syytäkin nyt kun hoitovapaalla tulot tippuvat radikaalisti.)

    Harmi ettei tähän kommenttiboksiin pysty rauhassa paneutumaan ja jäsentämään ajatuksiaan, aiheesta nimittäin riittäisi kyllä pohdittavaa. Mutta täytyy tosiaan yrittää miettiä, mikä on todella tarpeellista ja riittävää omalla kohdalla. Kyllä kai pieni ylimääräinen söpöstely kuuluu asiaan pienen tytön (tai pojan) äideillä, mutta jos nyt vaikka jonkun söpön turkisliivin haluaa lapselleen, niin ehkä sitä ei kannata ostaa kaikissa väreissä:) - toistaiseksi meillä on toki vain vaaleanpunainen;)

    Talvesta mä ajattelen/ajattelin/yritän ajatella niin, että yksi haalari riittää ja pesuja varten voisi olla hätävarana joku ns. huonompi haalari. Ja sitten se söpöstelytakki:) Mulla tosin on nyt mitä sattuu, eikä vähiten siksi, että olen niin seonnut niihin vanhoihin Cupcake-ihanuuksiin. Ja niistähän voin syyttää vain BLOGEJA ;)

    P.S. Odotahan kun pikku E on siinä neljän, viiden vuoden iässä ja leikkii kaiket päivät koiraa tai hevosta. Kyllä siinä sitten taas konttaillaan:) Kyllä teiltä sitä konttausta varmaan videolta löytyy, epäilen vahvasti!

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  17. Hmm, toi tuli nyt sitten kolmeen kertaan toi mun vuodatus. *nolo* Luulin nimittäin, että se koko teksti katos...Jep, mä meen nukkuuuu

    VastaaPoista
  18. Mulla onkin meinanut muutaman kerran iskeä paniikki, kun meillä ei oo kaapit täynnä mekkoja, hameita, toppiksia jne. Meiltä löytyy vaan yksi talvihaalari, mutta eiköhän se riitä.

    Muutenkin oon ostanut usein vahigossa ja tahllaan Stellalle hieman isoja vaatteita. Näyttäävät siis hyvältä päällä, vaikka ovat reiluja, mutta käyttöikä pitenee. Yksi hamekin on mennyt tytölle jo monta kuukautta ja on vieläkin hieman reilu :D

    Oon kuitenkin huomannut selaavani nettikauppoja ja etsiväni koko ajan jotain uutta kivaa ostettavaa. Yleensä en kuitenkaan osta mitään. Silti voin myöntää blogistanian sumentaneen jollain tapaa mun ajattelukykyä vaatteiden tarpeellisuudesta.

    VastaaPoista
  19. Mä eilen raapustin kommentit jokaiseen välistä jääneeseen tekstiin automatkan aikana... Tulikohan ne perille, kun olet tämän kirjoittanut jo myöhemmin vai katosiko ne bittiavaruuteen.... :/

    VastaaPoista
  20. Ciancia: Ymmärrän mitä tarkoitat tuolla paniikilla. Mutta ihanaa että oot pystynyt pitämään pään kylmänä talvihaalarin suhteen! Hyvin on jalat pysynyt maassa blogistaniasta huolimatta;) Mä ostan myös yleensä reilun kokoisia vaatteita Mietteelle, ulkonäön siitä kärsimättä (ainakaan omasta mielestäni:)). Virtuaalishoppailu on muuten mukavaa ja itsekin klikkailen toisinaan ostoksia koriin, mutta sitten tulenkin siihen tulokseen, että ei me tarvita...

    Essiina: Voi itku:( Ei ole tullut kommentit perille! Olen pahoillani sinun ja omasta puolestani!!!

    VastaaPoista
  21. Niinhän me taidettiin... Mulla pätkii muisti, enkä ole yhtään varma mitä olen pyöritellyt vaan päässäni ja mitä kirjoittanut ja mitä oikeasti jollekin puhunut. Toivottavasti en ala ihan loputtomiin toistaa itseäni... :)
    Sä kirjoitit tosi hyvin ja asiaa! Pitää palata tähän aina uudestaan kun alkaa järki sumentumaan =)

    Aivan ihan tuo uusin postaus, palaan siihen vielä. Nyt heräs yks päikkäröijä ja pitää mennä!

    P.s. sähän voit poistaa nuo omat ekstrakommenttisi jos täyttyy boksi liiaksi ;)

    VastaaPoista
  22. Petuli: Juu täytyy koittaa pitää toisemme ruodussa! Sitähän voi aina ilkeillä toisen kommenttiboksiin, että näinköhän te nyt ihan oikeasti tarvitsitte tuota ylisöpöä H&M:n farkkuhametta vaaleanpunaisilla yksityiskohdilla...?;) Mä satuin muuten EILEN ostamaan sen saman hameen (ajattelin että laitetaan se päälle ekaan muskariin:)).

    Ja tosiaan, noi ylimääräiset kommentit voi poistaa! Kyllä mä olen nimeni veroinen blondi, kun en totakaan tajunnut:D

    VastaaPoista