keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Uimaan!

Vauvauinti alkaa lauantaina. Mulla on edelleenkin vähän nuhaa, toivottavasti se menee ohi, että päästään osallistumaan. Meillä on pari kirpparilta ostettua söpöä uikkaria, mutta ne ovat Mietteelle vielä liian suuria. Lahkeellista UV-uikkaria en taatusti halua pukea tytön päälle jos ei ole ihan pakko! Niinpä me tarvittiin Mietteelle uusi uimapuku. Ostin Tokmannilta yhden ihan söpön yksilön, mutta eräs Asoksen aleuikkari jäi vähän kaivelemaan mieltä...

Tämä Asoksen uikkari on nimittäin täydellinen...
...mutta tästä oli koot loppu! Tyydyin sitten toiseksi parhaaseen......ja klikattuani sen koriin, tuli teksti että tuotteet ovat loppu. Sain viimeisen! Toivottavasti puku mahtuu neidin päälle (koko 6-12 M) edes muutaman kerran.

Onko ehkä maailman ihanin uikkari onko? (Ei tarvi vastata, tiiän että on:))

8 kommenttia:

 1. Upea uikkari!

  Ehkä tylsänä omaa lastaan vauvauinnissa uittaneena valitsisin kuitenkin lahkeellisen uv-uikkarin, mikäli se on yksiosainen malli. Lasta on hurjan paljon helpompi käsitellä, kun uikkarit pysyy napakasti päällä (meidän samanikäisellä lapsella on finnwearin 60 cm uimapuku käytössä ja alkaa vähitellen olla sopiva, aiemmin olkaimet valuivat koko ajan alas). Vauva on nimittäin aika liukas käsitellä ilman uikkaria tai jos uikkari ei pysy napakasti päällä.

  Meillä päin ne myös nimenomaan vaativat lahkeellisen ja yksiosaisen uimapuvun, mutta käytäntö vaihtelee hurjasti eri puolilla Suomea.

  Toivottavasti puku pysyy kuitenkin hyvin päällä eikä haittaa uinnissa. Ainakin se on niin hieno :)

  VastaaPoista
 2. Oisin halunnut tytön kanssa vauvauintiin,
  mut sitä ei nyt järjestetäkään täällä. :\

  VastaaPoista
 3. Me aloitettiin vauvauinti tänään ja voi että miten ihanaa se oli! Onni nautti niin hirvittävästi! :) Ihan mielettömän nätti tuo uikkari, ja käteväkin, meille kun sanoivat että pelkät uimahousut on paremmat kuin kokopuku, vauvasta saa tukevamman otteen niin. Ja tänään sen itse huomasi, että aika liukkaalta se vauva välillä tuntui, taisipa kerran vähän hörpätäkin kun äiti harjoitteli:) Onnea uuteen harrastukseen! :)

  VastaaPoista
 4. Ei ehkä vaan on! Tuollaisen voisi melkein itselleenkin ottaa ;-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Ihan aiheellinen kommentti! Onneksi ostin yhden yksiosaisenkin puvun, mikä voisi olla käytännöllisempi. Enpä tullut ajatelleeksi asiaa muuta kuin tuosta söpöysnäkökulmasta:D

  Ciancia: Voi harmi!

  Anni: Hmm, nyt tulee ristiriitaista tietoa verrattuna tuohon ensimmäiseen saamaani kommenttiin...Harmi ettei meillä infotilaisuudessa ollut mitään puhetta sopivasta uikkarista. Nyt kun mietin meillä olis myös yhet 74-koon pelkät tyttöjen uimahousut, ilman mitään yläosaa...Mulla taitaa olla aika monta uikkaria mukana siellä vauvauinnissa:D

  Ninni: Kiitos, samaa mieltä:) Turkoosina olis mielestäni kaikkein upein!

  VastaaPoista
 6. Syötävän suloinen uikkari! Noihan joustaa, ja yläosa on kivasti alaspäin levenevä, luulisihan tuon teidän pienelle tyttöselle mahtuvan;-)
  Kivoja uinteja, se on kiva harrastus!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana uikkari!

  Meillä oli esikoisen aikana ohje että uikkarin olisi hyvä olla lahkeellinen. Ihan siksi ettei mahdolliset karanneet kakat pääse altaaseen... :)

  Täällä on järjetön kiirus ja kaaos mutta koetan ennättää tänään kommentoimaan paremmin...

  VastaaPoista
 8. Aamunkukka: Toivottavasti mahtuu, nyt kun yksi vauvauinti on takana, uskoisin, että se yksiosainen uikkari on tosiaan kuitenkin paras vaihtoehto:)

  Essiina: Kiitos:) Itse olen todennut uimavaipat kyllä tosi hyviksi, reissussa tuli uimavaippaan pari kertaa satsit, mutta vaippa ei falskannut yhtään... Tsemppiä kaaokseen!

  VastaaPoista