lauantai 4. syyskuuta 2010

Uusi vanha vaatekaappi



Miete sai tosiaan uuden vaatekaapin aulan vanhasta vitriinistä. Mikä lie päähänpisto. Vaatteet sai kuitenkin aika kivasti siihen järjestettyä ja nyt pysyy paljon paremmin kartalla, missä on mitäkin.



Lasioviin voisi vielä viritellä jonkun pitsikankaan tai kauniin hyllypaperin. Vaikka omaan silmään pienet vaatepinot ovat mitä kauneinta katsottavaa, voi se useimpien mielestä näyttää hiukan erikoiselta...





Isossa Tilda-purkissa säilytettään sukkia ja äidin vanha soittorasia tulee kätkemään sisäänsä ihania hiusjuttuja. Kengät odottavat vielä pienen jalan kasvua.



Myös suloiset ruusuhenkarit ovat olleet minulla pikkutytöstä saakka, muistaakseni ne ovat tuliaisia Englannista.

25 kommenttia:

  1. Vau. Olen sanaton. Pitäisköhän munkin ottaa kuvat tyttöjen kaapeista. Ennen ja jälkeen siivoamisen. Siivousprojekti on ollut taas mielessä pidemmän aikaa, kun ei meinaa vaatteet mahtua kaappiin, nyt sieltä voisi taas siirrellä pieniä pois ja kesävaatteet (valitettavasti) laatikkoon.

    P.S. Meidän vaatekaapit siis ei tosiaan ole mitään noin kaunista. Päinvastoin.

    VastaaPoista
  2. Miten tyylikästä, ihan kuin jonkun pienen vaatekaupan kaluste. Oi, oi, vitsi kun meilläkin olisi mahdollisuus johonkin tuollaiseen.

    VastaaPoista
  3. Kaunis on kaappi sisältöineen :) Kiva idea tollainen, meillä tylsästi lipastossa kaikki Artun vaatteet.

    Ihana soittorasia ja henkarit :)

    MIMOSA...? <3

    VastaaPoista
  4. Voi, ihan ylisuloisen näköinen kaappi <3
    Nuo pienet vaatteet on minusta niin ylisuloisia ettei niitä tarvitse kyllä peitellä :)

    Tosi kauniisti olet ne kaaappiin käärinyt :)

    Meilläkin olisi olkkarissa suuri lasivitriini, mutta kun tytön huoneessa on kiinteät kaapit ja muutenkaan ei tuo vitriini hänen huoneeseensa mahtune, niin olkoon noissa vaatekaapeissa. Eikä kyllä sen puoleen ikäpäivänä mahtuisikaan kaikki vaatteet tuohon vitriiniin. Mutta oot kyllä niin ihanasti sinä tuonne kaappiin vaatteet laittanu, oon jo monta kertaa käyny ihailemassa kuvia :)

    Tuota muffinsilaukkuakaan en voi kun ihastella..

    VastaaPoista
  5. UPEA! Älä suotta piilota millään kankailla tai papereilla, kaunis noin!

    VastaaPoista
  6. -S-: Kyllähän se motivoi järjestelemään kaappeja jos aikoo ottaa niistä kuvan blogiinsa. Suosittelen:) Ja kaikki ennen-jälkeen-postaukset on muuten ihan parhaita! Enpä itse huomannut ottaa vanhasta kaapista kuvaa. Ja kiitos kehuista:)

    -Anni-: Voi kiitos, että ihan vaatekaupan kaluste:) Hmm, pitäisköhän sitä sisustaa koko aula sellaiseksi söpöstelyhuoneeksi...(ja mies tykkää!)

    Lara: Kiitos:) Juu, tosiaan tuli tossa lopussa tarkkasilmäisimmille pikku paljastus;) Edelleen kutsun häntä kuitenkin Mietteeksi blogissani.

    Lumian äippä: Kiitos sinullekin kehuista:) Meillähän on myös kiinteä vaatekaappi Mietteen huoneessa, mutta jostain syystä se toimii liinavaatekaappina paremmin. Tykkään tosiaan itsekin tuosta kaapista tuollaisenaan, ja jos ovia ei peitä, se on pakko pitää paremmin siistissä järjestyksessä -kätevää!

    Maria: Kiitos:) Alan itsekin kallistua ajatukselle. Kaappia on ihana katsella tuollaisenaan, onpahan enemmän iloa kaikesta söpöstä mitä ei pääse joka päivä käyttämään:)

    VastaaPoista
  7. Aivan mielettömän näköinen kaappi. Täydellinen juuri tuollaisena!

    Mulla on ollut kans mielessä hankkia meille sitten uuteen kotiin vitriini. Ne kaikki kivan näköiset vaan maksaa monta sataa.

    Oot laitellut tosi siististi vaatteet. Mun on pitänyt jo monta päivää katsoo Stellan vaatekaappi läpi ja laittaa pienet pois. Mut en olevinaan oo löytänyt aikaa :\ Omat vaatteetkin pitäis järjestellä, kun sekin on täynnä varmaan kokoja XS-L :D Ei vaan huvita siivota, kun on tilaa niin vähän niin menee niin nopeesti sotkuun.

    VastaaPoista
  8. Kaunis kaappi! Meillä on ihan vaan peruskaappeja by Ikea ja siksi noita ihania vanhoja kaappeja on aina niin kiva katsella.

    Kivaa viikonlopun loppua :)

    VastaaPoista
  9. Ihana vaatekaappi.

    Et arvaa mimmonen vaatekaappi meidän Allulla on.! Ihan järkky! Muistuttaa omaani :D Siis kaikkee sekaisin, en oo siis ehtiny laittaa sitä järjestykseen aikoihin, ja seasta löytynee vielä varmaan 56cm kokoisiakin vaatteita :D :D iiiik vähä mun pitäis mennä ne nyt läpi..

    Tosi kiva idea pistää noi vaatteet tonne vitriiniin :)

    VastaaPoista
  10. Ihana! Tulisitko järjestelemään meidänkin kaapit? :)
    Mun yksi lempparibiisi Juicen tuotannosta on "Mietteen" hipiä ;).

    VastaaPoista
  11. Voi olla että kommentoin jo... en enään muista :D
    Kaunis kaappi ja ihana sisältä :) voi kun olis itselläkin tollainen :) nätti nimi muuten tytöllä :) vai teinkö vääriä johtopäätöksiä?

    VastaaPoista
  12. Vau, hyvältä näyttää!! :)

    VastaaPoista
  13. Ihan mielettömän hyvä idea laittaa nuo vaatteet vitriinikaappiin! Aivan ihana. Ja älä todellakaan ala ovia peittelemään. Hetken tää söpöstelyvaatevaihekin vaan kestää...

    Kaunis nimi <3 Se ei ole tullutkaan mieleen kun olen nimeä mielessäni arvuutellut :)

    P.S. Me ei kertakaikkiaan (!!) oltais voitu selvitä tästä syksystä ilman sitä farkkuhametta! ;D Tai Zaran shortseja jotka ostin eilen... :P

    VastaaPoista
  14. upeakaappi,mulla on blogissani sulle tunnustus

    VastaaPoista
  15. http://www.huuto.net/kohteet/cupcake-vaaleanpunainen_hiekka_sydan-talvihaalari-74-ihana/149054854 Tuossa olisi vaaleanpunainen cupcake. En tiedä osuuko väri (vuosimalli) tai koko yhtään oikeaan, mutta päätinpä ilmoittaa jos sattuuisikin osumaan ja et olisi huomannut :)

    VastaaPoista
  16. Käsittämättömän kaunis kaappi! En minäkään peittäisi tuota millään, en edes niillä kauniilla pitsiverhoilla. Mieten harmonisen kauniit vaatteet ja pienet kengät ovat kun koriste-esineitä, vähän niinkuin Cherry on Top;-). Käythän blogissani sen teille noutamassa?

    Iloista alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  17. Ihanan näköinen kaappi! Mä en myöskään peittelis näkymää millään :) Suloisia vaatteita on kiva katsella :)

    VastaaPoista
  18. Tosi kiva idea, näyttää hurjan kauniille! Tällaisia on ihana ihailla toisilla, vaikkei omaan tyyliin sopisikaan. Kaikki on niin kauniissa järjesteyksessäkin :)

    VastaaPoista
  19. Ciancia: Mulla on tismalleen sama ongelma omien vaatteitten kohdalla, että löytyy aika monen kokoista. Ja sit kun meen myymään niitä isoja pois, huomaan että on taas tullut painoa enkä mahdukaan nykyisiin vaatteisiini:D

    Ikeasta muuten löytyy kauniita vitriinikaappeja melko edulliseen hintaan.

    Mulla on myös iso kasa Mietteen pieneksi jääneitä. Hirveä homma niiden myynnissä.

    SiniK: Kiitos:)

    Jensba: Sehan on hyvä jos on vielä 56 kokoisiakin tallella niin voit katsoa oisko siellä jotain kivaa seuraavalle vauvalle:) Ehkä sulle vielä tulee joku hormonimyrsky ja alat siivoilla ja järjestellä hullun raivolla:D

    Tuuli: Toisinaan järjestely on oikeasti ihanaa pikku näpertelyä:) Samasta biisistä tykkään itsekin tosi paljon, vaikkei se inspiraation lähteenä ollutkaan nimeä mietittäessä...

    Aarre: Kiitos:)

    Jessica: Kiitos:) Ihan oikean päätelmän teit...

    Johanna: Kiitos:)

    VastaaPoista
  20. Petuli: Oli tosiaan hyvä idea jopa ihan käytännön syistäkin, aika usein tulee aulassa nimittäin kuivatettua pyykkiä:) Hassua kuinka luontevasti kutsun tyttöä Mietteeksi blogimaailmassa, mutta reaalimaailmassa hänet tosiaan tunnetaan tuolla kauniilla nimellä:) Itse olen jo aika varma, mikä pikku E:n nimi on (kaunis sekin!) tosin kirjoitusasusta en ole ihan varma...

    mintsu: Lämmin kiitos tunnustuksesta!

    Lumian äippä: Kiitos kovasti avusta. Tuo 74 on vaan meidän isolle tytölle aivan liian pieni. 86-kokosta on ollut jonkin verran tarjolla, mutta sen pelkään olevan vielä lopputalvestakin lian suuri. Yksi takki minulla on koossa 86 ja yhden aiemmin hankkimani takin joudun myymään eteenpäin, koska se on talvella jo liian pieni. Vaan ei hätä ole tämän näköinen, mulla on nyt yksi toinen unelmien haalari kiikarissa. Eiköhän meillekin täydellinen talvi vielä tule:)

    Aamunkukka: Lämmin kiitos herkullisesta tunnustuksesta!

    Ja kiitos kommenteista ja kauniista sanoista myös Toukan äidille, Mizumille ja anonyymille!

    VastaaPoista
  21. Hei, uusi kirjoittelija täällä ihastelee tuota kaappia : ) On todella kaunis! Meille tuollainen valkoisena kiitos! : D

    VastaaPoista
  22. Kaunis kaappi! :) Mulla ois projektina saada eräästä keltaisesta kaapista valkoinen, ja tuohon tyyliin käyttöön Apilan vaatekaapiksi..

    Jostain tieni tänne löysin, ja liitynpä lukijaksi :)

    VastaaPoista
  23. Ompas oikein kaunis vaatekaappi :)

    VastaaPoista