lauantai 11. syyskuuta 2010

Vielä niistä vaunuista

Kiitos vielä kerran kaikille vaunupostaukseen kommentoineille!


Emmaljungan Skooter -rattaat
Pink Check

Käyn katsomassa näitä sunnuntaina.

6 kommenttia:

 1. Meillä on Scooterit. Ainoa miinus tulee liian pienestä tavarakorista :/ . Selkänojan säädön koen myös hieman hankalaksi, se ei ole nimittäin niin helppoa kuin muilla rattailla silloin kun lapsi istuu kyydissä.

  VastaaPoista
 2. Ei kai vaan vaunufriikki Lotta ole pistämässä nämäkin jo kiertoon... ;)

  Aivan ihanat. Tuo pink check oli mullakin ajatuksissa kun lähdin vaunuja katsomaan vaikka loppupeleissä grey dream voitti.

  VastaaPoista
 3. Hei, olisin sitten tosi kiinnostunut lukemaan kokeumuksista.

  Meillä on tässä harkinnassa yhtenä vaihtoehtona juuri nuo Scooterit. Mutta nyt näillä näkymin vähän tuntuu, ettei kuitenkaan ole ne parhaimmat meidän tarpeisiin, mutta niitä kaikenlaisia kokemuksia kaipaan ! :)

  Hei, muistanko ihan väärin, onko ne juuri nuo Scooterit joissa selkänojaa ei saa ihan alas asti ?

  VastaaPoista
 4. Maikko: Kiitos kun kerroit kokemuksistasi. Tärkeitä asioita toki molemmat, tavarakori ja selkänojan säädettävyys. Mutta toisaalta niitä hyviä ominaisuuksiakin on:) No, huomenna pääsen testaamaan!

  Essiina: Juu, Lotta tosiaan laitto mulle meiliä:) Tuo Pink check on ihan mielettömän kaunis kuosi!

  Lumian äippä: juu, valitettavasti noista ei saa selkänojaa täysin alas ja se on kyllä omasta mielestäni se isoin miinus. Toisaalta paljon noista olen hyvääkin kuullut... Todennäköisesti me noihin kuitenkin päädytään, kerron sitten käyttökokemuksia:)

  VastaaPoista
 5. noi on kyllä nätit rattaat :) kelpais meillekkin :)

  VastaaPoista
 6. Joo, mä olen kuullut myös tosi paljon hyvää noista scootereista. Se selkänojan alassaanti kuitenkin ois aika tärkee kriteeri meillä. Kun sitten seuraavaakin ajatellen, sais kantokopan ostettua sitten "yhdistelmävaunut" niistä tehtyä. Toisaalta riippuen milloin se seuraava siunaantuu, saatetaan myös tarvita tuplat, että ei varmaan joka tapauksessa vielä olla ostamassa vaan vielä muutama kuukausi katsellaan että miten käy :) Mut niittä käyttökokemuksia odotellessa :)

  VastaaPoista