lauantai 23. lokakuuta 2010

Shoppailuvinkki

Eikös tähän lastenvaateblogikulttuuriin kuulu, että toisia kannustetaan suorasti tai epäsuorasti shoppailemaan;) Laitetaan siis vinkki jakoon: H&M:n liikkeissä on nyt kamppanja, jossa jokainen lastenvaatteita tai -asusteita ostava asiakas saa viiden euron lahjakortin, joka tulee käyttää 28.10.-5.11. välisenä aikana.

Minä olen onnistunut saamaan jo kaksi lahjakorttia. Viikko sitten hain paketin pikkuisia pinnejä ja tänään kävin kurkkaamassa olisiko tuota nettikaupassa ihastelemaani harmaata hametta kaupassa. Hame löytyi ja mukaan lähti myös valkoinen ja fuksian värinen body sekä paketti valkoisia sukkahousuja. 



Ihan kamalan turhamainen ja pinnallinen huomio,
mutta vähänkö söpösti vaatteet pääsee nyt oikeuksiinsa kun tyttö osaa jo seisoa!

12 kommenttia:

  1. Saako sen lahjakortin siis minkä hintaisesta ostoksesta tahansa? Mietiskelin sitä, sillä sain yhden lahjakortin alkuviikosta, kun hain nuo ylläolevassa kuvassa olevat sukkikset Apilalle + vähän jotain muuta :D

    VastaaPoista
  2. Mä ihmettelinkin miksi sellaisen kortin sain viime viikonloppuna... Kiitos kun selvensit asiaa :)

    VastaaPoista
  3. Outoa, kävin torstaina ostamassa kaksi paitaa mutten kyllä saanut mitään lahjakorttia:/

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo hame kyllä! Mites en tuollaista tänään huomannutkaan.. Sehän olisi ilman muuta lähtenyt tilaukseen mukaan ;)

    VastaaPoista
  5. Höh, ei mekään tänään saatu lahjakorttia! :(

    VastaaPoista
  6. Meilläkin on yksi lahjakortti käyttämättä.

    Mä tilasin ton hameen on niin kaunis ja käy vaikka minkälaiseen tilanteeseen. Mainittakoon, että valkoinen body ja sukkikset löytyvät jo kotoa :)

    Jokaiknen kerta kun oon painanut Lähetä kommentti-nappia, niin on tullut mieleen, että ois pitänyt kehuu blogin uutta nimeä. Elikkäs: ihana uusi nimi tällä blogilla. Itse äänesti Unelmia ja mietteitä, mutta tarkemmin ajateltuna Mietteeni mun on paljon parempi. Jotenkin persoonallisempi :)

    VastaaPoista
  7. Meillä on kanssa yksilahjakortti käyttöä odottamassa.

    Ihana on blogin nimi, sopii kuin nakutettu!

    VastaaPoista
  8. Kivoja vaatteita, varmasti pukevat Mietettä komeasti!

    Olen huomannut saman; vaatteet tosiaankin pääsevät oikeuksiinsa ihan uudella tavalla naperon oleillessa suuren osan ajasta seisaallaan. Samalla olen huomannut, että entistä tärkeämmäksi on tullut vaatteiden oikean koon valinta! Mielelläni olen aiemmin pukenut pötköttelevän mötkyläisen reiluihin kuteisiin, mutta nyt ylisuuret vaatteet ovat lähinnä surkuhupaisan näköisiä pystyssä vaappuvan taaperon yllä. :D

    terv.Aureus

    VastaaPoista
  9. Tuo hame on aivan ihana. Meidän tyttö ei vaan vielä seiso, on vähän epäkäytönnöllinen lattialla mönkimiseen, mutta voishan tuon jemmaan ostaa :)

    VastaaPoista
  10. Mä olen huomannut tuon ihanan kamalan turhamaisen jutun myös. Meillä tyttö ei tosin vielä osaa seisoa, mutta ostoksilla mietin aina, että joku vaate on kiva sitten, kun Nuunuu seisoo/kävelee.:) Niiden ihanimpien tunikoiden yms. ostaminen on vielä edessä, sitten kun tyttö seisoo!:)

    VastaaPoista
  11. Iitunen: Kullä käsittääkseni saa. Itse ostin alle parin euron pinnipaketin ja sain siitä lahjakortin, samoin noista vähän isommista ostoksista:)

    SiniK: Sitten vaan miettimään, mihin sen lahjakortin käyttäis...Itse ajattelin katsella jotain hiuspantoja tms. , kun vaan löytyis sopivan kokoisia (=tarpeeksi pieniä)

    Emmy: Voi harmi! En keksi kyllä muuta kuin että joka toi on joku alueellinen kampanja tai sitten heillä oli jo lahjakortit loppuneet?


    Jensba: Niin on:) Ja olen niin rakastunut harmaaseen ja vaaleanpunaiseen...

    Johanna: Ei niitä kaikkia ihanuuksia aina itse bongaa, siksi tarvitaankin blogeja;)

    Katja: Voi harmi:( Niin kuin tuossa jo kommentoin Emmylle, voisiko olla että tämä on joku alueellinen kampanja tai sitten kortit olivat päässeet loppumaan?

    Ciancia: Täytyykin tulla kurkkimaan, joko sulla on blogissa kuvia hameesta pikkutähden päällä:) Kiitos nimikommentista, kiva kuulla että tykkäät:)

    Kati: Sitten vaan shoppailemaan:) Laskin, että useimmista housuistakin lähtee käytännössä -50% hinnasta jos kortin käyttää niihin. Me voitas tarvita vuorelliset farkut tai sammarit... Kiva että tykkäät blogini uudesta nimestä. Omastakin mielestä se on just se oikea!

    Aureus: Oli kyllä todella hyvä pointti! En oo itseasiassa tiedostanut aiemmin, mutta meilläkin on ruvennut tuo ylisuurien vaatteitten käyttö jäämään ja ensimmäistä kertaa käytetään suunnilleen OIKEAN kokoisia vaatteita:)

    prinsessanina: Jostain syystä meillä toimii hameet ja tunikat/mekot konttauksesta huolimatta, aika moni äitihän sanoo etteivät ne sovi konttausikäiselle. Ehkä Mietteellä on niin erikoinen konttaustyyli;)

    Erika: Kiva että joku muukin tunnusti ajattelevansa noin:D Ja eihän se yhtään vähennä sitä faktaa, että pikkkuisen konttausta on ihana seurata ja se on arvokasta aikaa, koska menee niin nopeasti ohi. kuten eräs lukijani ihanasti aiemmin totesi: Konttaus kestää lyhyen ajan, kävelyä saa seurata koko loppuelämän!

    VastaaPoista