tiistai 23. marraskuuta 2010

Kutsukortti, kävelykärryt ja kaikenlaista

En tiedä mitään niin ihanaa
kuin oman yksivuotiaan.
Sinisilmä, kultatukka.
Isän, äidin oma kukka.

Mietteen
1-vuotisjuhlia
vietetään
x. joulukuuta klo xx

Tervetuloa!

♥ 7.12.2009 klo 8.21
3660 g 51 cm♥




Iski sitten mielikuvituksen puute eikä oikein löytynyt kivoja askartelumateriaalejakaan. Niinpä hain valmiit postikortit ja liimasin niihin ihan valkoiselle tulostinpaperille printatun, kauniilla fontilla kirjatun kutsutekstin. Runo löytyi googlettamalla ja lyhensin sitä entisestään. En ole kauheasti riimillisten, ns. naivien runojen kannattaja, mutta tuo loru oli vaan niin Mietteen näköinen. Ja lisäksi hänen oikea nimensä on kukan nimi. Isän, äidin oma kukka.

Tarjoiluja olen vähän miettinyt. Jotain helppoa ja yksinkertaista. Kakun aion leipoa ihan itse;) Todennäköisesti tulee sama kakku kuin isänpäivänä, koska sitä on jo harjoiteltu...

Studiokuva on varattu ja se on itseasiassa tismalleen tytön oikeana syntymäpäivänä! Otettiin kuvausajaksi 9.30. Jännäksi menee onko tyttö virkeä vai alkaako kymmenen maissa uni painaa. Se on niin tuurista kiinni.

Meillä asuu täällä kotona nykyään aivan hurmaava taapero, joka osoittaa sormella ihan kaikkea ja ihan kokoajan. Puhua pälpättää ja mennä vipeltää. Raukka kävelee paljon sohvapöytää ympäri, koska emme ole löytäneet vielä kävelykärryjä. Saako jostain vielä Brion valkoisia kävelykärryjä? Olin viimeviikon paitsi kiireinen myös kipeä. Selvittyäni alkuviikon karmeasta hammaslääkärikäynnistäni sain loppuviikosta vatsataudin... Hirveästi olisi kirjoitettavaa blogiin ja paljon ihanien blogien postauksia lukematta. Nytkin Mietteen nukkuessa ulkona uniaan, minun pitäisi kiirehtiä suihkuun ja siivota keittiö...

Mukavaa talviviikkoa kaikille!

18 kommenttia:

  1. Nuo kutsukortit ovat uskomattoman söpöt ja niissä on kisukin. Meidän tyttö ainakin tykkäisi tuollaisesta :)

    VastaaPoista
  2. Suloiset kortit ja runo! Varmasti tulee ihanat juhlat! :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä:) Korteissa on oikeastaan kaikkea, mitä päässäni pyörittelin...kissa, sydämiä, vaaleanpunaista, kimalletta...Ei kovin omaperäistä mutta niin söpöä:)

    VastaaPoista
  4. Ihanat kutsut todellakin :) Mua vähän harmittaa kun me ei tehty kutsuja Artun synttäreille ollenkaan, olin jotenkin ihan jökissä koko homman kanssa, ja en tajunnut tollasia yhtään... Ens juhliin sitten sitäkin enemmän panostusta :)

    Enpä kyllä oo noita kärryjä valkoisena nähnyt missään.... Mustia punaisia ja niitä hellokittyjä vaan.... Olispa aika kivat varmaan valkoisina... :)

    VastaaPoista
  5. Muistan jostain bonganneeni noita valkoisia kävelykärryjä, mutta kun en nyt millään saa päähäni, että mistä..tulen vinkkaamaan jos muistuu mieleen :)

    Ihanat kutsut, itse olen ollut aina äärimmäisen laiska ja lähettänyt vaan tekstiviestit :S Paitsi Aatun 1-vuotis juhliin taisin askarrella traktori kutsukortit.

    Meilläkin päin riehuu tuo vatsatauti. Odotan kauhulla, koska se rantautuu meille. Toivottavasti ei rantautuisi ollenkaan. Toivon mukaan teillä ollaan jo terveitä :)

    VastaaPoista
  6. Kun etsin meidän tytölle kävelykärryä, löytyi Briolta vain musta ja punakeltainen. On muuten hyvä kärry! Aisan saa laitettua vähän nojaamaan eteenpäin ja takapyöriä jarrutettua ruuvin avulla. Ei kippaa niin helposti kuin muut kärryt, joita oon nähnyt!

    Olisko ollut Micki tai joku muu vastaava merkki, jolla oli valko-vihreä kärry..

    Söpöt kortit <3

    VastaaPoista
  7. Kaunis tuo runo ja söpöt ovat kortitkin!
    Olen ollut muuten ihan samankokoinen syntyessäni, 3660g ja 51cm, syntynytkin joulukuussa. :)
    Me ostettiin suoraan taaperokärryn korkuiset puiset nukenvaunut 1-vuotisyntymäpäivälahjaksi. Niiden kanssa tyttö oppikin sitten kävelemään ilman tukea kolmessa päivässä. :)

    VastaaPoista
  8. Söötit kortit! Mä haluan aina myös askarellella edes jonkinlaiset kutsu- ja kiitoskortit, ei sähköiset ole sama asia. Meillä on Emilin peruja musta Brio odottamassa, kärryt on kyllä huiput ja palvelevat pitkään eri tehtävissä :)

    VastaaPoista
  9. Kauniit kutsut ja etenkin tuo runo! Varmasti teille tulee aivan ihanat juhlat!

    Leikkien.fi on myynnissä valkoiset kärryt joissa limenvihreää. Niitä valkoisia taisi olla joskus muullakin väriyhdistelmällä. Katsoppas täältä http://www.leikkien.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/leikkien/Products/BR30473. En ole koskaan kyllä kokonaan valkoisia nähnyt.

    VastaaPoista
  10. Niin Mietteen näköinen kutsu että :)
    Meillä on mustat Briot, minä en muista valkoisia koskaan nähneeni, mutta hyvät nuo ovat!

    VastaaPoista
  11. Tosi kauniita noi kutsut! :)

    Me kans vaan yksinkertaisesti tilattiin ifolorilta suoraan kutsut Allun kuvalla.
    Mutta tuli silti ihan södet (:

    VastaaPoista
  12. Ihanat kutsut runoineen!
    Sopivat täydellisesti 1-vuotiaan synttäreille :)

    VastaaPoista
  13. Kivat kutsut. Meidän kutsut varmaan liitetään joulukorttien yhteyteen. Tosin koska ajankohta on mikä on niin todennäköisesti meille tulee pienet 1v-bileet. Yritetään sitten sitäkin riehakkaammin juhlia;).

    Jos ei valkoisia kärryjä myydä niin mä ehdotan maalipurkin ostamista kärryjen kanssa. Eiks ne ole puuta?

    VastaaPoista
  14. Ihanat kutsut! Mä voisin tuon lorun lainata ens vuonna, vaihdan vaan 2v tilalle ;) E:nkin nimi tarkoittaa LOTRin haltijakielellä pientä kultaista kukkaa :)
    Mahdatteko te sitä kävelykärryä enää tarvita jos Miete siellä jo niin innoissaan tepastelee..? E kärräilee niillä välillä jotain, mutta ei siinä harjoitteluvaiheessa ollut niistä yhtään innostunut kun niin nopeasti oppi muutenkin menemään ilman tukea. Tietty jos sellaiset muuten vaan haluaa, niin tokihan ne kannattaa :) Valkoisia Brioja en ole koskaan nähnyt, olisivat varmasti kivat.

    VastaaPoista
  15. Toivottavasti löydät jostain valkoiset kärryt. Nuo Brion ovat todella hyvät. Voi sitten ajeluttaa lelujakin mukana:)

    VastaaPoista
  16. Kutsut on kauniit! Mä laitin vaan tekstareita viime vuonna...
    Oon Hong Kongissa nähnyt valkoisia. Kun meille katselin lähinnä nuken työntelyyn, mutta päädyin sitten kuitenkin ihan nukenvaunuihin. Ei olisi kannattanut, kun hajosi osiin parissa viikossa :o(

    VastaaPoista
  17. Kiitos kaikille kivoista kommenteista ja vinkeistä. Tässähän kävi niin että mies toi kotiin tultuaan mustat Briot ja vaikka ensin vähän kakistelin niin päätettiin pitää ne. Ne valkoiset (joissa on siis myös limenvihreää -mistähän olen saanut niin vahvan vision että niitä olis muka ollut täysin valkoisina?!) ovat toistaiseksi maahantuojalta loppu, joten ei pystytty niitä odottelemaan.

    Hupaisaa sinänsä, että kärryistä huolimatta Miete tepastelee edelleen mielellään sohvapöytää ympäri eikä ne kärryt ihan kamalasti kiinnosta. Toivotaan, että niistä nyt vielä kuitenkin innostuisi:)

    (Petuli: Lainaa vaan tuota runoa, sillähän pärjäisi hyvin seuraavat kymmenen vuotta kun muistaa vaan vaihtaa aina luvun...Sinisilmä kultatukka löytyy teiltäkin:) Minä varastan puolestani sen teidän täydellisen keijuaiheisen tekstin mikä oli pikku E:n 1-vee-kutsuissa. Se oli aivan ihana!)

    VastaaPoista